Vakiovihje: Newcastle vs West Bromwich

Tämän viikon vakiokohteista valitsemme vieraspelattavaksi kuilun partaalla pelaavan West Bromwichin, joka matkustaa Newcastlen vieraaksi. Kotijoukkue on pelannut viime peleissään hyvin ja saanut aikaan tuloksia, mutta nyt lähdemme panostamaan vieraiden haluun säilyä Valioliigassa. WBA on pelannut parissa viime pelissään ihan hyvin, ja sillä on mahdollisuudet ottaa vieraspisteet.

Maanantai-iltana Newcastle kävi Evertonin vieraana, tuloksena 1-0 vierastappio. Rafa Benitezin vetämä Newcastle on varmistanut paikkansa liigassa ja kysymys onkin jo asetettu tulevalle kaudelle: saako Benitez lisää rahaa, jolla hankkia parempia pelaajia ja joukkue korkeammalle sijoitukselle?

WBA pelasi Liverpoolia vastaan tasapelin 2-2 ja saa nyt rauhassa odottaa lauantaille. WBA:n putoaminen on melkoisen varmaa, mutta vielä on pienet mahdollisuudet kun Swansea meni häviämään Manchester Citylle.

Jake Livermore ja Salomon Rondon tekivät nuo kaksi maalia Liverpoolin verkkoon. WBA:n uusi manager Darren Moore on vetänyt joukkuetta nyt kaksi tuloksellista ottelua ja toivoo joukkueen vireen säilyvän viimeisetkin ottelut, vaikka säilyminen liigassa ei ole enää täysin omissa käsissä. WBA:lla jäljellä ottelut Tottenhamia ja Crystal Palacea vastaan ja Swansea on kahdeksan pisteen päässä.

Newcastle 1
West Bromwich 2