Lauantain vakiovihje

Lauantaina palataan päiväjärjestykseen ja vakiolapulta lauantain vieraspelikohteeksi valikoituu Brighton – Leicester. Vierasjoukkueella on talenttia, mutta tällä kaudella joukkue ei vain ole päässyt parhaimpaan iskuunsa – missä syy, ei tietoa, mutta loppukauden kahinoissa vierailijat ovat pelanneet jo varsin hyvää jalkapalloa ja siksi lähdemme tässä hakemaan vierasvoittoa.
Kotijoukkueella ovat sivussa mm Anthony Knockaert punaisen kortin vuoksi ja Skalak, Stephens, Bong, Sidwell ja Brown ovat loukkaantuneina.
Leicesterin sairastupa on melkein tyhjä koska vain Amartey ja Maguire ovat poissa pelaavasti kokoonpanosta.
Chris Hughton sai tuossa juuri ansaitun maininnan kuukauden manageriksi helmikuun ansioista. Viime peleissä hänen päätöksensä pitää paras maalintekijä Glenn Murray penkillä on nostattanut ihmetystä – nyt Murray varmasti on pelaamassa. Kotijoukkueen Gross on myös ollut positiivisella pelipäällä ja itse vakiolappuun ei olisi yhtään paha pelata 12 tähän peliin.
Vierailla taasen on alla jatkoaika tappio cupissa Chelsealle ja Claude Puelilla saattaa olla pahat mielessä Brightonia vastaan.
Leicester hävisi Chelsealle parin tyhmän virheen vuoksi. Nyt toivotaan Vardyn, Mahrezin ja esimerkiksi Albrightonin tarkentavan peliään ja tuloksena tiukka vierasvoitto.

Brighton 1
Leicester 2