Bournemouth – Crystal Palace

Lauantain pelikohteeksi valikoimme hyvän vieraspeliajatuksen pelistä Bournemouth- Crystal Palace. Vierailijat eivät ole välttämättä niin huono kuin tulokset näyttävät, viime peleissään Palace vain on joutunut pelaamaan liigan parhaita vastaan, eivätkä hyvätkään otteet ole aivan riittäneet.

Toinen vieraiden ongelma on sairastupa, jolla on pelaajia aivan jonoksi saakka- miten se vaikuttaa kauden viimeisiin peleihin, sen aika näyttää.
Jermain Defoen paluu helmikuussa pelikentille oli kotijoukkueella positiviinen asia ja mies pamautti 2-2 tasapeliin oikeuttaneen maalin Watfordia vastaan. Kotijoukkueen manageri Eddie Howe voi jo huokaista, sillä joukkue on kerännyt tarpeeksi pisteitä säilyttääkseen paikkansa liigassa, mitä ei taasen voi sanoa 17. sijan Crystal Palacesta, jolla ei ole kuin 2 pistettä plussaa viivasta ja peli enemmän pelattuna kuin Southamptonilla.

Crystal Palace oli jo kiinni jopa voitosta Liverpoolia vastaan kotonaan, mutta vieraiden kaksi maalia käänti ottelun ja manageri Roy Hodgsonin tilanne ei parantunut yhtään. Nyt vieraissa Benteken tai Zahan pitää pystyä tekemään maali.

Vierailla on kaikki mahdollisuudet, mutta loppujen lopuksi kyse on maalintekourheilusta.

Bournemouth 1
Crystal Palace 2