Laulaja ABREU ja peliyritys Cashmio yhteistyöhön Viipurin koirien puolesta

Perheomisteinen peliyritys Cashmio ja laulaja Anna Heiskari (o.s. Abreu) aloittavat yhteistyön löytökoirien puolesta. Cashmio lahjoittaa yhden prosentin suomalaismarkkinoiden tuotosta Viipurin koirat ry:n toimintaan ja avustustyöhön.

Laulaja ABREU toimii keulakuvana kampanjassa, jonka tarkoituksena on nostaa esiin eläinten oikeuksia ja tukea löytökoirien elinoloja. Eläinten oikeuksien puolestapuhujana tunnettu ABREU pitää tärkeänä, että hän voi jakaa arvopohjan yhteistyökumppaneidensa kanssa:

Eläinten hyvinvointi on aina ollut itselleni aiheena todella lähellä sydäntä, ja siksi olen tästä yhteistyöstä erityisen innoissani. On uskomattoman hienoa päästä auttamaan kodittomia ja apua tarvitsevia koiria.”

Yhteistyön toisena osapuolena toimii suomalais-ruotsalainen online-pelialan yritys Cashmio, joka lahjoittaa yhden prosentin suomalaismarkkinoilta saamastaan tuotosta Viipurin koirat ry:n toimintaan. Kampanja tulee näkymään sekä Cashmion sivuilla että sosiaalisen median kanavissa.

Perheyrityksen toinen perustaja, suomalainen Maria Boelius korostaa vastuullisuutta kaikessa toiminnassa:

Haluamme tarjota pelaajillemme maailman hauskimman kasinon, joka on paikka tulla viihtymään vastuullisesti. Meille on tärkeää, että arvomme näkyvät kaikessa mitä teemme, ja kampanjalla haluamme laajentaa vastuullisuutta toimintamme ulkopuolelle.

Koiranomistajana on hienoa olla omalta osaltaan tukemassa sitä, että kodittomat koirat löytävät hyvän kodin. Meitä yhdistää Annan kanssa vahvasti rakkaus eläimiin ja eläinten oikeuksiin. En voisikaan olla iloisempi, että saamme hänet keulakuvaksi kampanjallemme”, Boelius summaa.

Viipurin koirat ry on tehnyt pitkäjänteistä työtä Viipurin alueen löytökoirien hyväksi jo vuodesta 2006. Yhdistys tukee alueen koiratarhoja ja etsii kodittomille koirille pysyviä koteja Suomesta. Kaikki toiminta perustuu lahjoitusvaroihin ja vapaaehtoistyöhön.

Olemme valtavan iloisia mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä Annan ja Cashmion kanssa. Se auttaa meitä tehostamaan sterilisointitoimintaa ja parantamaan kodittomien koirien oloja. Se tuo myös helpotusta jatkuvaan huoleen perustarpeiden, kuten ruuan, riittämisestä”, kertoo Viipurin koirat ry:n puheenjohtaja Aino Arjas.