Kevät uutisia urheilun ja veikkauksen parista – keväällä urheilussa tapahtuu

Seurattavia urheilutapahtumia on riittänyt vaikka muille jakaa kauden 2018-2019 aikana. Myös tuleva kevät lupaa mielenkiintoisia tapahtumia ja otteluita urheilun parissa. Suomalaiset seuraavat paljon urheilua ja veikkaavat ahkerasti. Niin urheilufanien kuin veikkaajien kannalta edessä saattaa olla erityisen mielenkiintoinen kevät. Varmaa on, että käsillä oleva kevät ei tule olemaan penkkiurheilijoille tylsää aikaa. Urheilutapahtumia on tälläkin kaudella tuttuun tapaan runsain mitoin, ja etenkin nyt kuluvan kevään aikana kannattaa pitää silmänsä auki, sillä niin vedonlyönnistä kuin penkkiurheilusta päästään nauttimaan suomalaisissa kisakatsomoissa. Etenkin maailman suurimmat urheilutapahtumat ovat kaikista odotetuimpia tapahtumia penkkiurheilijoiden ja vedonlyöjien parissa. Maalis-huhtikuusta kevät alkaa saapua Suomeen ja aina kesäkuuhun saakka urheilusaralla on paljon nähtävää. Luvassa on niin tapahtumia, otteluita kuin suuria arvokisoja. Nyt katsotaan hieman tarkemmin, mitkä ovat kevään 2019 kuumimmat urheilutärpit, jotka keräävät aina kaikista eniten porukkaa suomalaisiin kotikatsomoihin.

Mitä keväällä tapahtuu?

Suurimmissa urheilutapahtumissa on mukana esimerkiksi EM- ja MM-kisat sekä muut maailman luokan tapahtumat. Kevään aikana suurimpina kisatapahtumina nähdään esimerkiksi NHL:n pudotuspelit, Jääkiekon MM-kisat, Snookerin MM-kisat, Golf Masters 2019 ja lisäksi Veikkausliiga alkaa kevään kynnyksellä. Luvassa on monenlaisia eri lajeja, mikä tekee kevään urheilupaketista todella monipuolisen. Jotkin erikoisemmat lajit, kuten snooker, ovat myös kasvattaneet suosiotaan viime vuosina suomalaisten parissa. Toisaalta jalkapallo ja jääkiekko ovat aina olleet suuren yleisön suosikkeja, mutta Golf on osaltaan suomalaisia kiinnostava laji myös maailman mittakaavassa. Kevät on yleensäkin huippuaikaa urheilun parissa, sillä moni turnaus huipentuu juuri kevääseen. Peliareenoilla tullaan näkemään paljon myös suomalaisia pelaajia ja joukkueita. Jonkinlaista kisaväsymystä saattaa olla luvassa kotikatsomoiden puolella, sillä keväällä nähdään monia suuria mielenkiintoisia turnauksia.

NHL-pudotuspelit 2019

NHL-kausi on käynnistynyt jo lokakuussa 2018, mutta nyt keväällä nähdään lisää pudotuspelejä ja lopulta kausi huipentuu Stanley-Cupin kruunaamiseen kesäkuussa. Edessä on siis todella jännittävä kevät jääkiekkofaneille. Suomalaiset ovat aina olleet hyvin edustettuina NHL:ssä ja tälläkin kaudella mukana on teräviä tähtiä kuten Mikael Granlund ja Mikko Rantanen. Pistepörssit laulavat siis aivan varmasti tänäkin vuonna ja NHL-pelit ovat myös yksi suosituimmista veikkauskohteista. NHL-runkosarja päättyy huhtikuun alussa – runkosarjassa ollaan nähty kaikkiaan 1271 ottelua, 82 per joukkue. Tämän jälkeen käynnistyvät sitäkin jännittävämmät pudotuspelit.Pudotuspelit jatkuvat koko kevään, ja ne ovat aina saaneet paljon seuraajia suomalaisten penkkiurheilijoiden parista.

Jääkiekon MM-kisat 2019

Jääkiekon MM-kisat järjestetään vuonna 2019 toukokuussa Slovakiassa. Suomi pelaa tänä vuonna A-lohkossa esimerkiksi USA:n ja Kanadan kanssa. Iso-Britannia taas on yksi mielenkiintoisimpiin joukkueisiin kuuluva tiimi, sillä se hankki tänä vuonna paikkansa A-sarjasta. Pelit pelataan Slovakian Bratislavassa ja Košicessa. Vuoden 2019 kisat ovat toiset MM-jääkiekon kisat, jotka järjestetään Slovakiassa. Viimeksi kilpailut nähtiin Slovakiassa vuonna 2011 – vuonna, jolloin Suomi voitti maailmanmestaruuden. Näihin kisoihin liittyy siten paljon odotusta ja jännitystä. Avausottelu pelataan Košicessa Suomen ja Kanadan välillä. Myös naisten jääkiekon MM-kisat kiinnostavat tänä vuonna, ja sillä saralla nähdään mielenkiintoisia otteluita.

Snookerin MM-kisat 2019

Snooker kiinnostaa suomalaista yleisöä yhä enemmän. Varsinkin uusien TV-sopimusten myötä snooker on kasvanut seuratuksi lajiksi myös Suomessa. Tästä voidaan kiittää Eurosportia ja selostaja Aki Kauppista. Snooker on todella mielenkiintoinen laji, eikä tämä kevät tee asiaan poikkeusta. Etenkin Kiinassa ja Iso-Britanniassa Snookerin MM-kisat ovat aina suurtapahtuma, joka kerää paljon seuraajia. Myös Suomessa pelejä seurataan tällä hetkellä enemmän kuin koskaan ennen. Suomalainen Robin ’Roope’ Hull hakee paikkaa MM-kisoihin karsintojen kautta huhtikuun alussa. Varsinaiset MM-kisat pelataan huhtikuun lopusta toukokuun alkuun.

Golf Masters 2019

Golf Masters on maailman tunnetuin yksittäinen golf-turnaus. Se pelataan legendaarisena tunnettuna Augustan kentällä, tänä vuonna 83. kerran. Kisa on suuressa suosiossa niin pelaajien kuin katsojienkin kesken. Tähän turnaukseen liittyy myös erikoisuuksia, sillä vanhoilla mestareilla on kisoihin ikuinen osallistumisoikeus. Yleensä kisoihin odotetaan noin pariakymmentä voittajaa edellisiltä vuosilta. Tiger Woods on voittanut tämän kisan jopa neljä kertaa! Huippugolfin fanit voivat olla iloisia, sillä Golf Masters televisioidaan Suomessa tänäkin vuonna.

Veikkausliiga 2019

Kotimainen jalkapallon pääsarja eli veikkausliiga alkaa myös kevään kynnyksellä huhtikuun alussa. Tänäkin vuonna povataan, että HJK lähtee kaudelle kaikista suurimpana suosikkina. Mutta haastajiksi nähdään ainakin KuPS ja Honka. Tälle kaudelle on luvassa myös uudistuksia: kolminkertaisen sarjan sijaan tänä vuonna pelataan kaksinkertainen sarja. Tämän jälkeen luvassa on mestaruussarja, jossa on mukana kuusi parasta, sekä erillinen kuuden heikoimman joukkueen haastajasarja. Lisäksi luvassa on 4-7 sijoittuneiden lopputurnaus – voittajalle on tässä kohtaa luvassa paikka Eurooppa-liigan karsintoihin. Jännitystä ei tänä vuonna tule Veikkausliigasta puuttumaan. Suomalaiset ovat olleet erityisen kiinnostuneita veikkaamisesta jalkapallossa ja kyseessä on suomalaisittain ylivoimaisesti suosituin laji. Jalkapallo on ehdottomasti yksi tämänkin vuoden ykköshiteistä.

Vedonlyönti ja urheilu

Tämä kevät on kulta-aikaa myös vedonlyöjien kannalta urheilun parissa. Tarjolla olevia pelikohteita on paljon sekä suurien turnausten että erillisten otteluiden puolella. Keväällä kannattaa seurata tarkkaan ajankohtaisia vedonlyöntilistoja. Silloin kun tarjolla on paljon pelikohteita erilaisten urheilutapahtumien ja arvokisojen myötä, myös vedonlyöntisivustojen ylikertoimet usein lisääntyvät. Siten penkkiurheilijoilla on hyvät mahdollisuudet tehdä tienestiä urheilun seuraamisen lomassa.

Vilkas kevät tarkoittaa myös loistavia tarjouksia ja kampanjoita peliyhtiöiden osalta. Etenkin suurten arvokisojen aikaan luvassa on yleensä paljonkin erilaisia etuja ja kampanjoita, joten penkkiurheilijoiden kannattaa pitää silmänsä auki tulevan kevään aikana. Tarjolla saattaa olla esimerkiksi ilmaisia vetoja sekä vedonlyöntibonuksia. Lisäksi vedonlyöntisivustoilla saattaa olla erilaisia kampanjoita urheilutapahtumien rinnalla. Joka viikko tarjolla on myös pelivinkkejä tuleville viikoille, jotka kertovat kiinnostavimmista otteluista ja turnauksista.

Veikkaa reaaliaikaisesti

Suomalaiset veikkaavat paljon netissä. Viime vuosien aikana myös live-veikkaaminen on yleistynyt. Live-kasino on loistava paikka tehdä vetoja livenä, ja niitä on nykyään tarjolla yhä enemmän myös suomalaisille pelaajille. Live-vedonlyönti tarkoittaa käytännössä ottelun aikana tapahtuvaa vedonlyöntiä. Live-veikkaamisessa korostuu reagoimisen nopeus – tässä lajissa nopeat syövät hitaat! Kertoimet voivat nimittäin muuttua nopeasti. Niin NHL, Veikkausliiga kuin jääkiekon MM-kisat, muiden muassa, vetävät puoleensa paljon myös live-pelaajia. Kannattaa huomata, että tällöin kuponkia ei tosiaan ole etukäteen ostettu, vaan veikkaamaan pääsee juuri pelin kynnyksellä sekä sen kuluessa. Vedonlyönti tapahtuu live-peleissä otteluiden aikana. Esimerkiksi MM-jääkiekossa vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet ovat jo pääosin esillä. Kertoimia ja veikkauskohteita tulee kuitenkin lisää live-pelin aikana. Live-pelissä pelikohteen valitsemisen jälkeen voidaan veikata esimerkiksi, kuka tekee ottelussa ensimmäisen tai seuraavan maalin. Jääkiekossa myös tunteet usein kuumenevat kaukalossa pelin aikana, ja tällöin voidaan asettaa vaikkapa veto sen puolesta, kuka saa seuraavan varoituksen. Ainakin MM-kisojen avausotteluun Suomi vastaan Kanada odotetaan paljon vetoja myös livepuolella – vedonlyönti jääkiekon MM-kisoissa on joka tapauksessa yksi suurimmista ja suosituimmista vedonlyöntitapahtumista koko maailmassa ja myös live-pelien jännittävimpiä kohteita. Silloin kun harrastetaan live-pelaamisesta, kannattaa pelejä seuratessa olla erityisen valppaana, sillä vedonlyönnin kertoimet muuttuvat reaaliaikaisesti pelaamisen ohessa. Tämän kevään pitäisi joka tapauksessa pitää jokaisen vedonlyöjän kiireisenä!