Liigasta liigaan

Jos kotoisa jääkiekkoliiga on käynnistynyt siinä mielessä odotetunlaisesti, että Kärpät ja Tappara ovat kärjessä, ja seuraavana alkukauden yllättäjä Jukurit. Alkukauden alisuorittaja Ilves pääsi voitonmukaan Lahdessa ja ainakin parissa seuraavassa Ilveksen pelissä voi ajatella joukkueen pelaamista, samoin jos HPK pelaa kotonaan, niin panoksen voi laittaa hämeenlinnalaisille.

Valioliigassa mielenkiintoa tänä vuonna Teemu Pukin myötä saanut Norwich kohtaa kotonaan Aston Villan. Kotijoukkueella melkein joukkueellinen äijiä sairastuvalla, mutta onneksi osa tullee lauantaiksi kuntoon, joten Norwich voisi päästä takaisin pisteiden makuun. Joukkue pelaa kotonaan fanaattisen kotiyleisön kannustamana aivan erilaista futista kuin vieraspeleissä, joten Aston Villalla on kova työ yltää tasuriin, maaleja tullaan näkemään molempien päätyjen verkoissa useammin kuin kerran, kotivoitto 3-2.

Liigassa Liverpool on pelannut voitosta voittoon, mutta otteet Eurokentillä ovat aiheuttaneet turhia kysymyksiä Poolin alakertaan, onko joukkueella kuitenkin vain asennoitumisongelmia ja nyt vieraaksi tuleva Leicester ei pysty kotijoukkueen liigavarmuutta horjuttamaan. Vierailta on ainakin James ulkona, mutta Maddison palannee Liverpool peliin, kotivoitto 2-1.