Jääkiekkokausi lähenee jälleen päätöstään

Tämän talvikauden jääkiekkopelit alkavat olla taputeltu. Jäljellä on käytännössä vain se pääkamppailu eli NHL loppuottelu, jossa kohtaa Washington Capitals ja kauden SUUR sensaatio, uutuusjoukkue Las Vegas Golden Knights. Suomalaisittain jännitettävää on hyvin kautensa pelanneen Erik Haulan otteet loppuottelusarjassa. Pääseekö Erik nostamaan kannua vai jääkö Golden Knights saaga vaille lopullista kultasilausta. Erikin kauden pisteet 29+26 olivat hyvät mutta plusmiinus saldo olikin sitten -16 (https://www.nhl.com/fi/search#q=erik%20haula&type=video )

Washington Capitals eteni ensimmäistä kertaa kahteenkymmeneen vuoteen Stanley Cupin finaaleihin, mikä on nostattanut Cup-huumaa paikallisväestössä. Pisimmälle on ehtinyt Virginian osavaltion Lovetsvillen pikkukaupunki, joka aikoo muuttaa tilapäisesti nimensä Capitalsvilleksi!

Maalienteko ja maalit ovat jääkiekon suola – on hienoa seurata ottelua, missä kaksi tasaväkistä joukkuetta kamppailee tiukasta ja peli voi päättyä vaikka 6-5 tai 1-0 ja se on aina loppujen lopuksi osittain kiinni tuurista, onnesta ja pelaajien sen päivän tunnetilasta- niinhän se on aina urheilussa. Jos minun pitäisi lähteä veikkaamaan, kumpi joukkue voittaa Stanley Cupin, lähtisin betsaamaan underdogia eli Las Vegasin Golden Nights- joukkuetta. Paljon riippuu miten Golden Knightsin maalivahti Marc-Andre Fleury onnistuu loppuottelusarjassa.

Washington Capitals on muuten ollut mukana NHL:ssä jo 44 vuotta eikä ole kertaakaan voittanut Stanley Cupia, joten voittaa sitten kumpi tahansa joukkue – niin historiaa tehdään!

Jääkiekko kolikkopelinä

Jääkiekko on nyt saatavilla myös kolikkopelinä! Nyt ei tarvitse lähteä veikkaamaan joukkueiden vahvuuksia kaukalon sisällä, kun voi pelata jääkiekkoaiheista peliä ilman pelaajien tai seuran tuntemista ja historian seuraamista. Nordic Bet on tehnyt rutkasti töitä jääkiekkoilua seuraavien fanien kanssa, Voidaan jopa syyllä sanoa että se on jääkiekon koti ja esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut striimattiin suorana NordicBetin sivuilla.

Home of Hockey –kolikkopeli on jääkiekkoteemainen kolikkopeli, mikä näkyy luonnollisesti myös pelin grafiikoissa. Taustakuvana toimii jääkiekkokaukalo, ja pelin symbolit, painikkeet ja Power Play –toiminto huokuvat jääkiekkofanille tuttua nopeaa ja viihdyttävää elämysmaailmaa. Pelin grafiikka on varsin mobiiliystävällinen, joten voit nauttia pelaamisen jännityksestä missä ja milloin tahansa. Home of Hockey –kolikkopeli on klassinen 5 rullan ja neljän rivin kasinopeli. Pelissä on kahdeksan erilaista symbolia, mukaan luettuna Wild-symboli ja Power Play –scattersymboli. Erilaisia voittomahdollisuuksia on peräti 178. Pelin teoreettinen palautusprosentti on 96,45.

Voit panostaa oman mielesi mukaisesti yhdestä sentistä sataan euroon ja Power Play moodissa voit moninkertaistaa voittosi – aivan kuten ylivoimalla itse pelissä tehdään useimmiten pelin ratkaisevat maalit.

NordicBet

NordicBetillä voit muuten pelata myös suoraan mobiiliappsin avulla. Sitä on sanottu Suomen parhaaksi vedonlyöntisovellukseksi.  NordicBetin toiminta alkoi netissä virallisesti samaan aikaan, kun olympiatuli syttyi 8. helmikuuta vuonna 2002. NordicBet tarjoaa kilpailukykyisen pelipalvelun, jonka ytimessä on vedonlyönti. LiveVedon tarjontaa on jatkuvasti lisätty ja tällä hetkellä otteluita ja vetokohteita on enemmän kuin koskaan aiemmin. LiveStream-tarjontaa on lisätty 500 %, joten NordicBetissa pelaajat voivat katsoa lajeja, joista he lyövät vetoa.

Jääkiekon MM-kisat ja Suomi

Menneet MM-kisat olivat suomalaisille pelaajille ja katsojille pettymys. Me olemme tottuneet näkemään Suomen Leijonat pelaamassa mitaleista, mutta jo alkusarjan tappiot Tanskalle ja Saksalle osoittivat, että tällä kertaa Suomella on vaikeaa. Vaikka samalla suomalaiset tekivät maaleja liukuhihnalta ja nähtiin todella taidokasta peliä – ei joukkueesta ollut tärkeillä hetkillä voittoon. Hienot voitot USA:sta ja Kanadasta loivat uskoa, mutta tärkeimmässä pelissä suomalaiset olivat väsyneitä ja enemmän voittoa tahtonut Sveitsi eteni aina loppuotteluun saakka, jossa se piti Ruotsia loppuun asti tiukilla. No, menihän se MM-kulta taas naapuriin, mutta olipahan kisat! On kiva, että jääkiekon itsensä seuraamisen ohella voi nyt pelata jääkiekkoaiheista kolikkopeliä – ennen pelattiin pöytäjääkiekkoa – josta muuten pelataan ihan oikeissa MM-turnauksissa asti(!)