Flashpoint: Gen. G vs HAVU

HAVUlla oli voiton avaimet eilisessä ottelussaan MIBRiä vastaan sen ottaessa oman karttansa ja johtaessaan myös MIBR karttavalinnassa, mutta jatkokierroksille venynyt ottelu päättyi kuitenki MIBR voittoon ja kolmas kartta oli brassien suvereenia hallintaa. MIBRin voiton avaimena hääri Gabriel ”FalleN” Toledo.

Pääsiäismaanantai iltaan osuus Flashpoint kohtaaminen Gen. G ja HAVU. HAVUa vastaan asettuu pohjois-amerikkalainen poppoo, joka voitti juuri FunPlus Phoenixin 2-0, mutta sitä ennen kärsi 0-2 tappiota sekä CLoud9:lle että MIBRlle. Nyt olisi HAVUlla paikka nousta uudelleen voittojen tielle. Luonnollisesti nämä kaksi tiimiä eivät ole toisiaan vastaan vielä kisailleet ja karttavalinnoista voi tulla mielenkiintoinen.

Gen. G viimeiset 3 kuukautta on tuottanut 70,6% voittoasteen kun HAVUlla vastaava on 66,7%. HAVU on nykyisellä rankinglistalla sijalla 28 ja Gen. G on sijalla 15.

Kansainvälisissä vedonlyöntilistoilla Gen. G on pienoinen altavastaaja kertoimen liikkuessa kakkosen tienoilla ja HAVUlle annetaan 1,68 – 1,83 kertoimia. Veikkaus laskee HAVUlle 1,70 voitosta ja 2-0 voitolle 3,20. Me lähdemme hakemaan HAVUn kanssa 2-0 voittoa Veikkauksen kertoimella.

Valinta: HAVU 2-0 voitto

EDIT: Iltaottelussa HAVU voitti, mutta voitto tuli vasta kolmannella kartalla, kun ensimmäisessä kartassa Gen. G otti omassa karttavalinnassaan voiton jatkokierroksilla 22-20, muuten peli olikin HAVUn heiniä ja HAVU nousi neljä joukkoon eli loppupeleihi, onko HAVUsta sittenkin jopa Flashpoint mestariksi?