Sunnuntai: HAVU vs MIBR

Nyt suomalainen HAVU löytyy tähän mennessä kovimpaan testiin kun Flashpoint turnauksessa vastaan tulee oman ESL Pro liigajatkopelinä menettänuyt brasiliaisjoukkue MIBR.

MIBR voitti Orgless 2-1 eikä ollut mitenkään rautainen otteissaan. Fernando “fer” Alvarenga johdatti joukkueen kuitenkin lopulta Dust2 16-6 voitolla eteenpäin.

Fernando “fer” Alvarenga oli joukkueensa onneksi vedossa Orgless kokoonpanoa vastaan.

Molemmille joukkueille on itseasiassa tarjolla hyviä kertoimia, ja kansainvälisesti katsoen MIBR on vain pienoinen suosikki noin 15-20%:n edulla. Veikkauksella HAVU saa 1,94 ja MIBR 1,78 voitolle, ja mikälli HAVU pystyisi jatkamaan nollalinjaa, olisi tarjolla HAVUlle 3,70 kerroin jopa Veikkaukselta.

HAVU on ottanut nyt putkeen neljä 2-0 voittoa eli Chaos, Cloud9, Envy sekä COpenhagen Flames ovat kaatuneet näyttävällä tavalla kun vastaavasti MIBR voitti kyllä Orglessin muta hävisi sitä ennen ESL:ssä FURIAlle 0-2.. jota ennen voitti Gen G. ja Swole Patrolin 2-0.. ja hävisi Evil Geniukselle 1-2.
Luonnollisestikaan nämä kaksi joukkuetta eivät ole kohdanneet vielä kertaakaan ja entinen maailmanlistan ykkönen MIBR on pudonnut sijalle 19, mutta enti olla välillä jopa sijalla 26….

HAVU on maailmanlistan 28, mutta tässä vaiheessa ei sillä ole suurta merkitystä. HAVU on esityksillään näyttänyt että itseluottamus on kohdallaan.

Valinta: HAVU voittoon 2-0

2 Responses to “mibr

  • HAVU voitti ensimmäisen kartan ja johti toistakin, mutta MIBR vei jatkopeleihin ja lopulta otti toisen kartan 19-17 kierroksin ja vei pelin kolmanteen karttaan. Nyt on kiinni HAVUsta ja miten joukkue kokoaa itsensä uudelleen, tilanteesta missä se oli vielä monesti kiinni voitossa, mutta MIBR löysi tarvittavat osumat.

  • HAVU ja MIBR meni siis kolmanteen karttaan, joka oli Train. Tähän saakka turnauksessa voitosta voittoon edennyt HAVU koki kovia, eli tappio tuli nopeasti ja MIBR näytti, mikä ero vielä löytyy maailman kärkijoukkueen ja nousevan, vielä kehittyvän joukkueen väliltä. HAVU ei saanut kuin 3 kierrosta koko kartasta ja MIBR vei kartan ja koko pelin 16-3 voitollaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.