Sunnuntai: HAVU vs MIBR

Nyt suomalainen HAVU löytyy tähän mennessä kovimpaan testiin kun Flashpoint turnauksessa vastaan tulee oman ESL Pro liigajatkopelinä menettänuyt brasiliaisjoukkue MIBR.

MIBR voitti Orgless 2-1 eikä ollut mitenkään rautainen otteissaan. Fernando ”fer” Alvarenga johdatti joukkueen kuitenkin lopulta Dust2 16-6 voitolla eteenpäin.

Fernando ”fer” Alvarenga oli joukkueensa onneksi vedossa Orgless kokoonpanoa vastaan.

Molemmille joukkueille on itseasiassa tarjolla hyviä kertoimia, ja kansainvälisesti katsoen MIBR on vain pienoinen suosikki noin 15-20%:n edulla. Veikkauksella HAVU saa 1,94 ja MIBR 1,78 voitolle, ja mikälli HAVU pystyisi jatkamaan nollalinjaa, olisi tarjolla HAVUlle 3,70 kerroin jopa Veikkaukselta.

HAVU on ottanut nyt putkeen neljä 2-0 voittoa eli Chaos, Cloud9, Envy sekä COpenhagen Flames ovat kaatuneet näyttävällä tavalla kun vastaavasti MIBR voitti kyllä Orglessin muta hävisi sitä ennen ESL:ssä FURIAlle 0-2.. jota ennen voitti Gen G. ja Swole Patrolin 2-0.. ja hävisi Evil Geniukselle 1-2.
Luonnollisestikaan nämä kaksi joukkuetta eivät ole kohdanneet vielä kertaakaan ja entinen maailmanlistan ykkönen MIBR on pudonnut sijalle 19, mutta enti olla välillä jopa sijalla 26….

HAVU on maailmanlistan 28, mutta tässä vaiheessa ei sillä ole suurta merkitystä. HAVU on esityksillään näyttänyt että itseluottamus on kohdallaan.

Valinta: HAVU voittoon 2-0