Flashpoint: HAVU vs Cloud9

Tänään tarjotaan amerikkalaisjoukkue Cloud9:lle mahdollisuus ottaa revanssi HAVUsta ja samalla nähdään pystyvätkö amerikkalaiset oppimaan mitään HAVUn taktiikasta vai pätkiikö suomalaiset uudestaan 2-0.

HAVU voitti Gen. G:n selvästi 2-1 häviten Gen.G:n oma Mirage-kartan vasta jatkokierroksilla kun vastaavasti Cloud9 voitti kanadalaisen Orgless tiimin 2-1 hävittyään avauskartan 16-15 Orglessin omassa kartassa Nukessa. Kakkoskarttana olleen Trainin Cloud9 voitti ja samoin myös ratkasevan Infernon 16-11 oltuaan väliajalla 8-7 tilanteessa. HAVU voitti Gen.G:n Dust2 ja Nuken kautta antaen vastustajalle yhteensä vain 13 kierrosta.
Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa HAVU voitti Vertigon jatkokierroksilla 19-15 ja Miragen sitten 16-5.

Kansainvälisillä vedonlyöjillä HAVU saa noin 1,50 kertoimen ja Cloud9 sellaista 2,50 kerrointa. Kotimainen Veikkaus antaa suoralle voittovedolle 1,53 – 2,35 ja jos uskaltaa lähteä pelaamaan 2-0 voittoa niin HAVUlle olisi tarjolla 2,85 kerroin, mikä on aivan pelattavissa katsoen HAVUn otteita.

Vinkki: Luotamme HAVUUN ja voitto tulee joko 2-0 tai 2-1 kartoin.

Telia Esports Series

HAVU ottelun lisäksi tänään pelattavissa myös Telia Esports sarjan otteluita:

NYYRIKKI-KOVA

Täss kohtaamisessa KOVA on periaatteessa ammattijoukkue ja NYYRIKKI haastajatasoa, siksi myös kerroin KOVAlle vain 1,15 eli näin pienellä kertoimella emme lähtisi pelaamaan yhden kartan peliä. NYYRIKILLE tarjlla oleva 4,60 ei sekään aivan pelattavaksi kuitenkaan riitä. NYYRIKKI on voitttanut Conquer ottelunsa mutta ottanut häviöt niin VETO, KYNYNIEKAT kuin CrazyCocoa vastaan, joten KOVA lienee sille tällä kertaa liian kova vastus.

Toisessa pelissä Conquer kohtaa CrazyCocon ja Conquerin kerroin 1,21 vs CrazyCocon 3,85. Conquer Gaming on pelannut 2 voittoa ja 2 tappiota vs CrazyCocon yksi voitto ja 4 tappiota. Conquer otti voitot Nyyrikistä ja HReds tiimeistä mutta hävisi sekä VETO että KYNYNIEKAT kamppailut kun vastaavasti CrazyCoco otti ainoan voittoinsa Nyyrikistä ja häviöt SJ:lle, HRedsille sekä KOVAlle.

Pienen panoksen voi laittaa duolle KOVA+Conquer