Viihdevuosi 2019: Asettuuko Cheek ehdolle eduskuntavaaleissa? Nähdäänkö supersuositusta Skam-sarjasta uusi kausi?

Peliyhtiö Unibetin kertoimet ennustavat, mitä kotimaassa ja maailmalla tapahtuu tai ei tapahdu alkaneen vuoden aikana. Kertoimet povaavat muun muassa, että Spice Girls ei julkaise uutta singleä vuonna 2019. Cheekin eduskuntavaaliehdokkuus taas palauttaisi panokset kolminkertaisena.

Suomen viime vuosien ykkösräppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen taas on noussut spekuloinnin kohteeksi politiikan rintamalla. Cheek lopetti uransa suureellisesti viime elokuussa ja alkoi arvailu siitä, mitä Tiihonen aikoo tehdä seuraavaksi. Musiikkiuransa haudanneen räppärin marmorinen sosiaalisen median kuvakollaasi viittaisi joidenkin tulkintojen mukaan Eduskuntatalon lattioihin, joten nähtäväksi jää, asettuuko Tiihonen ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa. Ehdokkuus palauttaisi vedonlyöjien rahat kolminkertaisena.

Spice Girlsin kauan odotettu comeback saadaan kokea kesäkuussa, kun huippuyhtye suuntaa Iso-Britannian kiertueelle nelikkona, ilman yhtä alkuperäisjäsentä Victoria Beckhamia. Unibetin kertoimet povaavat kuitenkin, että spaissarit eivät julkaise uutta singleä vuoden 2019 aikana: kerroin sille, ettei uutta musiikkia kuulla tämän vuoden aikana on 1,02 ja kerroin sille, että bändi julkaisee uuden singlen, on 9,00. Spice Girlsin esiintyminen legendaarisen Glastonbury-festivaalin pääesiintyjänä palauttaisi puolestaan vedonlyöjien rahat 7,5-kertaisena. Myös kulttiyhtye Nirvanan uudesta tuotannosta on liikkunut huhuja. Unibetin kerroin sille, että yhtye julkaisee Dave Grohlin ja Krist Novoselicin johdolla uuden albumin vuonna 2019 on 6,00.

Unibet tarjoaa kertoimet myös brittikuninkaallisten Harryn ja Meghanin tulevan lapsen nimestä. Ykkösehdokkaita ovat Diana ja James, molemmat kertoimella 9,00.

Vuosina 2016-2017 nähty norjalainen nuortensarja Skam villitsi faneja ympäri maailman ja esitteli kaiken kaikkiaan neljän tuotantokauden verran lähes reaaliaikaista draamaa oslolaisten nuorten arjesta. Sarjan jatkumosta ei ole saatu lupauksia, mutta Skam-fanit odottavat yhä toiveikkaina vihjeitä uudesta kaudesta. Unibetin kerroin sarjan viidennen kauden julkistamiselle vielä tämän vuoden aikana on 4,00.

Unibetin kertoimet: Vuonna 2019…

Skamin 5. tuotantokausi julkaistaan

Kyllä 4,00

Nirvana julkaisee uuden albumin

Kyllä 6,00

Spice Girls julkaisee uuden singlen

Kyllä 9,00

Ei 1,02

Spice Girls esiintyy Glastonburyn pääesiintyjänä

Kyllä 7,50

Jare Henrik Tiihonen (Cheek) asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa

Kyllä 3,00