Paf ottaa käyttöön Swish-maksujärjestelmän Ruotsissa

Ahvenanmaalainen peliyhtiö ottaa käyttöön suositun maksujärjestelmän, jolla on Ruotsissa jo 6,7 miljoonaa käyttäjää.

Ruotsin rahapelimarkkinoiden vapautumisesta on alle kuukausi, ja jo nyt Paf ottaa käyttöön rahansiirtoon tämän hetken nopeimmaksi maksujärjestelmäksi arvioidun Swishin. Suomessa toimiva Siirto on otettu Pafilla käyttöön jo aiemmin.

Swish, joka on verrattavissa Siirto-palveluun, on puhelinnumeroon liitettävä maksusovellus, jota käyttää Ruotsissa noin 6,7 miljoonaa yksityishenkilöä ja 180 000 yritystä.

“Swish on epäilemättä suosituin rahansiirtotapa Ruotsissa. Paf.com tarjoaa ruotsalaisille asiakkaille jo ainutlaatuisia pelejä, joita ei voi pelata minkään muun pelioperaattorin sivuilla”, sanoo Pafin toimitusjohtaja Christer Fahlstedt ja lisää: “Nyt tarjoamme heille lisäksi mahdollisuuden käyttää markkinoiden kaikkein nopeinta maksujärjestelmää. Uskomme vahvasti siihen, että Ruotsissa viime  vuonna saavuttamamme kasvu jatkuu.”

Paf.com on toiminut Ruotsin pelimarkkinoilla 18 vuoden ajan. Sille myönnettiin pisin mahdollinen toimilupa Ruotsin vastikään uudistetuille rahapelimarkkinoille. Toimilupa astui voimaan 1.1.2019 ja se on voimassa viisi vuotta.

Paf perustettiin Ahvenanmaalla vuonna 1966 tuottamaan varoja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Olimme yksi ensimmäisiä peliyrityksiä, joka siirsi pelejään nettiin vuonna 1999. Paf.com tarjoaa kolikko-, kasino-, pokeri-, vedonlyönti-, bingo- ja arpapelejä sekä fantasy sports -turnauksia. Monet Pafin pelit ovat eksklusiivisia, ja ne on luotu Pafin omalla Games Studiolla. Meillä on myös kolikkoautomaatteja ja pelipöytiä 33 Itämerellä ja Pohjanmerellä liikennöivällä laivalla.

Vuonna 2017 Paf-konsernin liikevaihto oli 116,5 miljoonaa euroa, josta voittoa oli 29,4 miljoonaa euroa. Paf-konsernilla on lähes 400 työntekijää yli 30 maasta, ja sillä on toimistot Ahvenanmaalla, Helsingissä, Tukholmassa, Riiassa, Tallinnassa, Oslossa, Norrköpingissä ja Madridissa. Paf (Ålands Penningautomatförening) toimii Ahvenanmaan maakuntahallituksen luvalla ja sen valvonnan alaisena. Lisätietoa on saatavilla osoitteessa www.paf.com/about-us.