Tänään CS:GO valinnoissa OG ja HAVU

Siinä missä OG on napsinut voittoja voiton jälkeen, on HAVU mennyt välillä varjoissa, kuten edellisessä ottelussaan Nemigaa vastaan ei HAVUlla ollut missään vaiheessa otetta ottelusta. Tänään kuitenkin iltapäivä otteluiden kohdevalinnat meillä jälleen (kuten aina) suomalaisiin kohteisiin. Valitettavasti eilen emme ehtineet laittaa julkiseksi ENCE+GODSDENT duoa joka osui Veikkauksella kertoimella 7,80, mutta Veikkauksen pitkävetomaksut ovat jumissa ja voittomme odotteleee yhä saapumistaan.

Tänään siis OG kohtaa maailmanlistan kakkosen ja HAVU Espadan. Siinä missä HAVU hävisi juuri Nemigalle 0-2 niin Espada hävisi forZelle samoin 0-2, mutta näytti ennen sitä Gambit Youngstersila kaapin paikan 2-0 voitollaan. Tässä Hellcase Cup ottelussa on kyse näiden joukkueiden toisesta kohtaamisesta. Edellisestä onkin jo puolisen vuotta aikaa kun HAVU otti 0-23 voiton Sector:Mostbest turnauksessa. Venäläinen Espada on maailmanlistan 34. Tästä alemman jatkosarjan ottelusta voittaja kohtaa sitten perjantaina voittajan Endpoint vs Nordavind parista. Kovin suurista rahoista ei pelata sillä koko Hellcasen voittaja saa 4000 dollaria + 40% joukkorahoituksen tuloksesta. Vaikka HAVU oli aneeminen edellisessä Nemiga ottelussaan, olemme sitä mieltä, että HAVU on näistä kahdesta parempi ja sille voi tänään panostaa.

Vihje: HAVU voittajaksi Espadaa vastaan

Toinen kohtaaminen onkin sitten kinkkisempi sillä Vitality on kuitenkin maailmanlistan kakkonen ja OG 21. OG:lle on tarjolla hyviä kertoimia eikä Vitality ole ollut vakuuttava, vaikka onkin napsinut tasaisesti voitot Heroicista, Northista, Fatesta sek Fazesta. Viime aikojen ainoa tappio tuli Complexitylle. Vastaavasti OG on ottanut voitot Northista, sAwista, Elites tiimistä, BIGistä sekä Hereticistä. Tämä peli päättyy todennäköisesti 2-1 jommalle kummalle joukkueelle. OG ja Vitality kohtasivat huhtikuussa ESL Prossa ja OG voitti artoin 2-1 vaikka Vitality vei oman Infernon aluksi 4-16.

Eurooppa vastaan Ranska, siitä on tässä kyse ja miten OG pitää tiiminsä kasassa. Tästä voittaja kohtaa perjantaina ns upper finaalissa voittajan parista fnatic ja BIG. Sunnuntaina on sitten ns grand final kun tuon perjantain voittaja kohtaa alemman sarjan kautta finaaliin nousevan vastustajansa. Alemmassa kohtaavat seuraavaksi Heroic ja GODSENT.

Valintamme hyvässä vireessä oleva OG, jolla mahdollisuudet ottaa suosikilta voitto jälleen kerran.