OG vs HAVU

Tätä kohtaamista on odotettu kauan ja nyt on vielä sellainen tilanne, että sekä OG että HAVU eivät ole yltäneet parhaimpaansa viime kohtaamisissaan.

ESL Pro liigasta putoaminen on toisen osalta ja toinen pääseen eteenpäin eli ollaan ns lower bracket peleissä kun molemmat hävisivät edellisen ESL ottelunsa.

OG:lle on alla tappiot forZelle ja cOntactille, mutta sitä ennen voitto forZesta 2-0 ka KOVAsta 16-8. HAVU voitti kotimaisemissa SJ Gamingin 2-0 mutta sitä ennen turpiin on tullut ja kunnolla jo usemman ottelun ajan. Tämä on OG:n ja HAVU:n ensimmäinen kohtaaminen ja tilastojen valossa tämän pitäisi käänytä eurooppalaisjoukkue OG:lle, jossa Aleksi Virolainen yhä toimii iGL:nä.

Tähän asti olemme mielellämme olleet HAVU:n puolella mutta nyt vastassa on kyllä astetta kovempi vastustaja, jonka tiimin jäsenet kaikki ovat kokeneita ammattilaisia. On HAVUlla mahdollisuutensa, mutta me lähdemme hakemaan tästä bo3:sta suoraa 2-0 voittoa OG:lle.

Valinta: OG voittaa HAVUn ja jatkaa ESL Prossa.

Voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella voittajan ottelusta North v Singularity. Singularity on uusi tulokas tällä tasolla. Tanskalaistiimi on maailmanlistan 81. ja joukkue on todella nuori, keski-iän ollessa vain 21,8 vuotta ja voitot nimekkäistä vastustajista vielä odotuttavat. North lähtee selkeänä suosikkina ja tullee olemaan OG:n tai HAVU:n seuraava vastustaja.

Valinta: North voittaa Singularityn