Palkittu lätkäpersoona Tuomas Nyholm liittyy Telian Liiga-tiimiin

Telian Liiga-tiimin julkistukset saavat jatkoa, kun juontaja-toimittaja-kirjailija Tuomas Nyholm liittyy mukaan ykkösketjuun. Selostajista, juontajista ja asiantuntijajäsenistä koostuvan tiimin kokoonpano esitellään kokonaisuudessaan 1. elokuuta.

”Olen absoluuttisen mehuissani näistä uusista haasteista. Paikka Telian tiimissä on loistava mahdollisuus ja ammatillisena haasteena sekä kova että kiehtova. Motivoituneempaa kaveria saa etsiä – eikä todennäköisesti löydä”, Tuomas Nyholm kuvailee tunnelmiaan tuoreeltaan.

”Keskeisiä houkuttavia tekijöitä päätökseni taustalla oli kaksi. Ensinnäkin tekijätiimi: tunnen ihmiset, joiden kanssa tulen työskentelemään, ja he ovat erinomaista porukkaa. Toinen ratkaiseva seikka oli Telian moderni lähestymistapa lajia ja kiekkotuotantoja kohtaan. On etuoikeus päästä mukaan tällaiseen projektiin”, hän jatkaa.

Vuosien varrella johtavaan rooliin suomalaisessa kiekkokeskustelussa noussut juontaja-toimittaja-kirjailija siirtyy Telian Liiga-tiimiin Sanomasta. Hän on tullut tunnetuksi sekä jääkiekkotoimittajana että suositun Total Hockey Forever -radio-ohjelman valovoimaisena juontajapersoonana. Vuonna 2017 Nyholm palkittiin ansioistaan mm. Vuoden radiotoimittajana. Kirjailijana häneltä on julkaistu toistaiseksi kolme fiktiivistä romaania sekä NHL:stä ja Leijonista tutun kiekkotähden Jarkko Ruudun elämäkertakirja.

”Haluamme sekä tarjota katsojille mahdollisimman viihdyttäviä lähetyksiä että ottaa uudenlaisella otteella roolia suomalaisessa lätkäkeskustelussa. Nyholmissa nämä puolet yhdistyvät hyvin harvinaisella tavalla”, Telian Liiga-sisältöjen vastaava tuottaja Kalle Takala kehuu tuoreinta värväystään.

Nyholm sanoo haluavansa olla mukana tekemässä energistä, intensiivistä, innostuvaa, monipuolista Liiga-sisältöä, joka on sekä pelille että katsojalle rehellistä.

”Luvassa on uutta teknologiaa, uutta lähestymistapaa ja uusia mausteita – mutta lajia ei todellakaan tarvitse keksiä väkisin uudelleen. Jos vielä napataan Suomi-kiekon kroonisesta otsarypystä 11 prosenttia pois ja pannaan nekin energiat kansallisen jääkiekkoilmiön monipuoliseen käsittelemiseen, ollaan aika pitkällä”, hän summaa.

Nyholm toivottaa katsojat tervetulleiksi tulevalle Liiga-kaudelle oheisella videolla.

Telian Liiga-tiimin kokoonpano julkistetaan kokonaisuudessaan 1. elokuuta klo 14 Isolla Pajalla järjestettävässä lehdistötilaisuudessa, jossa on tilaisuus päästä kurkistamaan myös tuontantojen kulisseihin. Suorat ottelulähetykset alkavat 3. elokuuta Rauman Pitsiturnauksesta, jonka jälkeen Telia tarjoilee valikoidusti muita suoria lähetyksiä Liiga-joukkueiden harjoitusotteluista.