Paf.com -sivustolta 2,7 miljoonaa voittanut suomalaispelaaja saa 350 000 € lisää

Ahvenanmaalaisen peliyhtiö Pafin (Ålands Penningautomatförening) sivustolla juuri ennen juhannusta 2,7 miljoonan euron voiton kuitannut suomalaisnainen sai perjantaina 29.6. lisäyllätyksen, kun hänelle ilmoitettiin, että hän oli samalla kertaa myös voittanut NetEntin Mega Million -kampanjassa jaossa olleet 350 000 €.

Pafin pelisivustolla juhannusaattoa edeltävänä torstaina pelannut suomalaisnainen oli satsannut kaksi euroa Hall of Gods -peliin, kun hän tuli voittaneeksi 2 701 379,07 euron suuruisen jättipotin. Perjantaina 29.6. pelaaja sai tietää, että hän oli lisäksi voittanut samaan aikaan sattumalta käynnissä olleessa NetEntin Mega Million -kampanjassa jaossa olleet 350 000 euroa. Mega Million -kampanjassa lisäpotin voi voittaa pelaaja, joka kampanjan aikana voitti Hall of Gods- tai Mega Fortune -pelistä jättipotin.

  • Olemme ottaneet voittajaan yhteyttä toistamiseen ja kertoneet hänelle, että hän onkin voittanut yhteensä yli kolme miljoonaa euroa aiemmin ilmoittamamme 2,7 miljoonaan sijaan. Asiakkaamme ilmaisi ilonsa uutisesta, minkä jälkeen toivotimme toisillemme oikein hyvää kesän jatkoa, kertoo Ralf Lundberg, Pafin kansainvälisten markkinoiden aluejohtaja.
  • Pafille on tärkeää, että suurvoittajat saavat meiltä tukea ja neuvontaa voiton yhteydessä. Neuvomme suurvoittajia pysyttelemään nimettöminä ja pitämään tauon pelaamisesta, Lundberg kertoo.

Suomalaispelaajan saama jättipotti oli jo yhdestoista yli miljoonan suuruinen voitto, joka on saatu Paf.com -sivustolta. Voittorahat molemmista voitoista maksetaan pelaajan tilille tulevien viikkojen aikana.

Paf on pieni pohjoismainen peliviihdeyritys, joka perustettiin Ahvenanmaalla vuonna 1966 tuottamaan rahaa yhteiseen hyvään. Paf tarjoaa peliviihdettä paitsi maissa myös Itämeren ja Pohjanmeren risteilyaluksilla sekä nettisivuillaan, jotka lanseerattiin vuonna 1999. Pafin omistaa Ahvenanmaan maakuntahallinto, joka jakaa vuosittain noin 20 miljoonaa euroa tuotosta yhteiseen hyvään. Pelivalikoimamme sisältyvät peliautomaatitarpapelitkasinopelitbingopokeri ja vedonlyönti. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.paf.com.