Suomeen jysähti poikkeuksellisen suuri arpavoitto – raumalaisnainen raaputti miljoonan

Raumalaisnainen oli käymässä Rauman Prismassa miehensä kanssa ostoksilla juhannusviikon alussa. Ruokatarvikkeiden lisäksi matkaan tarttui myös Mega-arpa.

– Yleensä ostan toisia arpoja, mutta nyt tuli jostain syystä sellainen fiilis, että haluankin tuon. Sanoin myyjälle, että kai siinä isossa arvassa on sitten iso voitto, nainen naurahti Veikkauksen voittokahveilla.

Siinä arvassa todella oli iso voitto, peräti miljoona euroa! Se on suurin summa mitä Veikkauksen arvoista voi voittaa.

– Raaputin sitä kotimatkalla ja mieheni ajoi. Jossain vaiheessa tajusin, että tässähän on päävoitto, nainen muistelee.

– Sehän huudahti kovaa ja pää pomppasi melkein auton kattoon asti, mies myhäilee vieressä onnenpotkua muistellen.

Mies ei heti voittoa uskonut.

– Sanoi vaan, että älä nyt viitsi, älä nyt viitsi, voiton saanut nainen nauraa.

Kun mies sitten omin silmin pääsi arpaa katsomaan niin olihan se uskottava. Hän myös soitti vaimonsa puolesta Veikkaukseen. Asiakaspalvelussa vahvistettiin miljoonavoitto ja samalla pariskunta kutsuttiin onnittelukahveille.

– Ei tässä ole oikein nukuttua saanut normaalilla tavalla. Arpaa pidin tallessa käsilaukussa ja matkalla Raumalta Helsinkiin piti vielä tarkistaa, että onhan se siellä, voittaja kertoo.

Jotain pieniä suunnitelmia voittaja on ehtinyt jo jättipotin vuoksi tehdä.

– Auto taitaa mennä vaihtoon ja katsotaan nyt, josko kesämökkiäkin vielä.

– Ja ehkä laivalle mennään karaokea laulamaan!

Jäätelötarjoilu Prismassa torstaina

Megavoiton kunniaksi Rauman Prismassa on tarjolla tämän viikon torstaina 5.7. jäätelötuutti 4 000:lle ensimmäiselle. Jäätelöjako alkaa marketissa klo 12.

Yhteistyössä kolmen Pohjoismaan – Suomen, Norjan ja Tanskan – kanssa syntynyt Mega-arpa rakentuu neljästä miljoonan euron arvoisesta päävoitosta. Jokaisen maan arpaerään on arvottu yksi 1 000 000 euron päävoitto. Neljäs päävoitto voi lymytä minkä tahansa kolmen maan arpamyyntipisteessä. Lisäksi suomalaispelaajat voivat napata 20 euron hintaisesta Mega-arvastaan 10-4000 euron suuruisia alavoittoja.

Edellisen kerran Mega-arvan päävoitto on osunut Suomeen tasan kolme vuotta sitten, kesällä 2015. Silloin miljoonan euron voiton raaputti keskisuomalainen mies.