Katso ja striimaa ESPN:ää netissä VPN:n avulla

On vain muutamia suoratoistopalveluja, jotka antavat käyttäjille pääsyn moniin eri sarjojen huippuliigoihin. Suomalaisilla urheilufaneilla voi olla ongelmia kansainvälisen urheilun katsomisessa. ESPN-kanavan lähetys parhaista urheilukisoista takaa, että pääset nauttimaan maailman parhaasta urheilusta. Voit katsoa live-pelejä ja urheilutapahtumia suorana tai myöhemmin tallenteena, mikäli et syystä tai toisesta voinut katsoa ottelua suorana. Yhdysvalloissa eletään niin toisenlaisessa aikavyöhykkeessä, että ottelut tulevat Eurooppalaisittain usein yöllä. Suomalaisen penkkiurheilijan voi olla siis kätevämpi seurata niitä usein tallenteena.

On olemassa useita tulostauluja ja maksuttomia striimauspalveluja, jotka mahdollistavat eri urheilutapahtumien seuraamisen. Toisaalta kaiken mielenkiintoisen seuraaminen näiden järjestelmien avulla on tyypillisesti haastavaa. ESPN:n avulla kaikki tarvitsemasi sisällöt ovat yhdessä paikassa, joten sinun ei enää pidä haeskella kisoja lukuisilta sivustoilta. ESPN on kuitenkin rajoittanut katselemista muualta kuin Yhdysvalloista. He siis blokkaavat katsojat, joiden ip-osoite ei ole Yhdysvalloissa. VPN:n avulla pääset kuitenkin käsiksi näihin sisältöihin Suomesta käsin.

VPN:n avulla voit kiertää rajoitukset

VPN:n avulla voit siis hämätä niin, että muodostat nettiyhteyden ESPN:n sivustolle yhdysvaltalaisesta ip-osoitteesta. Näin voit katsoa ESPN- sisältöä kätevästi Suomesta käsin. On tärkeää valita luotettava VPN-palvelu, jolla on useita palvelimia Yhdysvalloissa, vahva tietoturva ja runsaasti laitteita käytettävissä. Jos valitset palvelun, jolla on useita palvelimia Yhdysvalloissa, sinulla on enemmän yhteysvaihtoehtoja ja voit katsella ESPN:ää tai Netflixiä.

Et varmasti halua, että VPN aiheuttaa viivettä tai ongelmia lähetyksissä. Kannattaa siis valita palveluntarjoaja, jolla on nopeat yhteysnopeudet, eikä sillä ole kaistanleveysrajoituksia tai muita käyttörajoituksia. Me käyttäjät myös haluamme, että selaushistoriamme ja tilitietomme ovat aina turvassa. Erinomainen VPN-palvelu kattaa 256-bittisen salauksen. Mikäli haluat katsoa ESPN:n suoratoistopalveluja keskeytyksettä, tarvitset sellaisen VPN-ohjelmiston, joka toimii laitteesi ja käyttöjärjestelmäsi kanssa.

ESPN+:lla on tiukka lokituskäytäntö, joten VPN:n, kuten NordVPN:n käyttö on ehdottoman välttämätöntä. NordVPN on yksi alan parhaista VPN-yhteyksien tarjoajista ja on myös suosittu suomalaisten käyttäjien keskuudessa. NordVPN tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi vaihtoehtoja ESPN+:n ongelmien välttämiseksi. Voit myös liittää kaikkiaan yhteensä kolme laitetta, jotta voit katsella urheiluohjelmia milloin ja missä tahansa.

Muitakin vaihtoehtoja on

NordVPN:n kilpailijalla, ExpressVPN:llä, on yksi nopeimmista nopeuksista, joita olemme nähneet. Suoratoistokokemukseen vaikuttaa suuresti nopeus. Testeissä on osoitettu, että ExpressVPN tarjoaa paljon paremman suoratoistokokemuksen kuin monet muut VPN-palvelimet. Yhteyden nopeus ei muutu merkittävästi sijaintisi perusteella, mikä tekee tästä ohjelmasta uskomattoman hyödyllisen. Koska haluat käyttää VPN:ää sieltä, missä oletkin, on tärkeää, että internet on nopea riippumatta siitä, minne menet ja mitä palvelinta käytät.

Urheilufanit ovat erityisen innokkaita, ja he seuraavat ottelupäiviä tarkasti varmistaakseen, etteivät jää paitsi yhdestäkään pelistä. Kun tarjolla on nykyään niin monia urheilukanavia, olisi huono uutinen, jos jotain jäisi näkemättä väärällä hetkellä. Onneksi virtuaalisen yksityisverkon (VPN) avulla voit katsoa ESPN:n pelejä mistä päin maailmaa tahansa, eikä sinun tarvitse huolehtia katkenneista yhteyksistä. Sinun siis tarvitsee vain istua alas ja nauttia jännittävistä otteluista.

Paljon jääkiekkoa

Jääkiekkoa, Formula 1:tä ja jalkapalloa seurataan Suomessa laajalti. Jääkiekossa NHL on suosituin liiga, mutta myös Suomen Liiga ja Venäjän KHL ovat seurattuja aktiivisesti. Myös Ruotsin ja Keski-Euroopan jääkiekkoliigat ovat suosittuja jääkiekon vannoutuneimpien seuraajien keskuudessa. Ensi talvena järjestetään talviolympialaiset, jotka vetävät varmasti suuren määrän katsojia. Olympialaisissa on mukana myös NHL-kiekkoilijoita, joten pelin tason odotetaan olevan uskomaton. Kun maailman parhaat pelaajat kilpailevat vastakkain, myös muut kuin jääkiekon ystävät seuraavat lähetyksiä. ESPN lähettää erittäin paljon jääkiekkoa kanavallaan.

NHL:n sopimus ESPN:n kanssa on juuri alkanut, ja ensimmäiset pelit näytetään Yhdysvalloissa yksinomaan ESPN:llä. Vaikka suhde ei ole vielä edes vanha, NHL saa jo enemmän näkyvyyttä kuin vuosiin. Kaikilla mittareilla mitattuna NHL on silti Yhdysvalloissa vasta NFL:n, MLB:n, NBA:n ja MLS:n jälkeen seuratuin laji. Vaikka yleisömäärät ovat viime vuosina laskeneet, NFL:llä on edelleen vankka ote yleisöstään.

NHL:llä on jälleen mahdollisuus nauttia ESPN:n rikkauksista. Tutkimuksen mukaan yli 60 miljoonaa amerikkalaista katsoo ESPN:ää viikoittain, mikä on enemmän kuin mikään muu kanava saavuttaa, paitsi Fox News ja NFL Network. ESPN yrittää perustaa myös suositun kilpailevan maksullisen ESPN+-palvelun. Kolme vuotta sitten avattu tilauspohjainen alusta on kasvattanut suosiotaan, ja sillä on tällä hetkellä noin 14 miljoonaa tilaajaa. NHL-pelejä mainostetaan hyvin todennäköisesti voimakkaasti nykyisille asiakkaille. Jokainen uusi jääkiekkofani ja tilaaja tuottaa yritykselle tuloja.

NHL on jo saanut enemmän huomiota ESPN:llä kuin viime vuosina NBC:llä. Jos NHL haluaa kiinnittää amerikkalaisten urheilufanien huomion, se on ensin oltava esillä kanavilla, joilla on muita televisiokanavia suurempi yleisö, kuten ESPN:llä.

VPN:n käyttö ei ole laitonta

Moni voisi kuvitella, että VPN-palvelun käyttö olisi laitonta, mutta näin ei tosiassa ole. Isot ja suositut VPN-ohjelmistot ovat täysin laillisia kuluttajille. Suomalaisetkin ihmiset voivat siis hyvillä mielen käyttää VPN-palveluja. Itse asiassa jopa monet tietoturvayritykset tarjoavat niin ikään VPN-palveluja. VPN-yhteys nimittäin parantaa käyttäjän tietoturvaa. Normaalisti, kun ihminen vierailee jollain nettisivulla, nettisivusto saa käyttäjästä paljon tietoa ja voi jopa siirtää tiedostoja käyttäjän koneeseen.

Jos käyttäjä käyttää VPN-yhteyttä, nettisivusto ei saa käyttäjästä niin paljon tietoa, eikä myöskään pysty yhtä helposti siirtämään haittaohjelmia tai viruksia käyttäjän koneeseen. VPN siis todellakin parantaa käyttäjän tietoturvaa, vaikka äkkiseltään voisi luulla asian olevan juuri päin vastoin. Kannattaa kuitenkin valita jokin suosittu VPN-palvelu, eikä palvelua, josta ei löydy mitään tietoa.