Kaksi kohdetta tiistai-iltaan

Emme valinneet täysiä suomalaiskohteita tiistai-iltaan vaan lähdimme hakemaan pieniä yllätyksiä niistä joukkueista, joissa pelaa suomalaisia pelaajia eli CS:GO kohteina tänään:

GODSENT vs Virtus.pro sekä Complexity vs OG

GODSENT on eurooppalainen tiimi, jossa pelaa myös suomalainen zehN eli Jesse Linjala. 28-vuotias CS:GO ammattilainen, joka on pelannut HLTV:n tilastojen mukaan 22 345 pelikierrosta ihan hyvillä tilastoluvuilla. GODSENT tiimissä hän on ollut 15.11.2019 lähtien, jota ennen hän pelasi SMASH ja NoChance joukkueissa HAVUsta lähdettyään helmikuun 2019 jälkeen.

GODSENT hävisi juuri forZelle 1-2 mutta voitti Northin 2-0 häviten ennen sitä kuitenkin Spririt, fnatic ja FaZe kamppailut kaikki 1-2 kartoin. Virtus.pro on sen sijaan pääosin yhä kazakstanilaisjoukkue, jonka tiimi on elänyt ja kahden kazakin lisäksi joukkueessa on nykyään yksi venäläinen, yksi uzbekistanilainen ja yksi latvialainen ja joukkueella on voitot Heroic ja Sprout tiimeistä 2-1, tappio BIGille 1-2 ja voitto HAVUsta 2-0. Joukkueet kohtasivat viimeksi helmikuussa ja GODSENT oli parempi kahden kartan voitollaan 2-0. Joukkueet ovat peräkkäin myös maailmanlistalla!
Paljon on kiinni, millä pelituulella Asger Jensen eli Farlig on GODSENTIssa. Vaikka Virtus.pro on lievästi vedonlyöntitoimistojen suosikki, me luotamme GODSENTin voittoon.

Valinta: GODSENT voittaa Virtus.pron

Complecity vs OG

Toinen kamppailu on BLAST Premier Spring 2020 Europen upper bracket neljännesfinaali eli Complexity vastaan OG. Complexity lähtee otteluun suosikkina sillä OG ei ole vakuuttanut viime kamppailuissaan. Complexity on maailmanlistan 20 ja OG 21, mutta kumpikaan ei ole täysin vakuuttanut. Tässä on myös osittain USA vs Eurooppa, sillä Complexityllä pelaa kaksi USA:n pelaajaa kahden tanskalaisen ja yhdne bulgaarin kanssa. OG vastaavasti koostuu viidestä kansallisuudesta.

Siinä missä Complexity on lähiaikoina voittanut mm. Honoris ja Hard Legion tiimit, se hävisi kovemmilleen eli forZelle ja fnaticille. Vastaavasti OG voitti forZen ensin, mutta hävisi heti perään ja sillä onkin nyt kolmen tappion putki: HAVU, forZe ja cOntact.

Tässä kohtaamisessa kaikki tilastot ovat Complexityn puolella, mutta OG ei ole näin pahassa tappiokierteessä ollut koskaan aikaisemmin ja nyt joukkueen on parannettava peliään ja otettava paluu voittojen tielle, tai muuten pitää joukkueen alkaa katsoa jo rosterinsa toimivuutta tällä tasolla, onko kenties joku pelaajista pelannut liikaa?

Valinta: OG:n paluu voittojen tielle