Tänään pelataan DUO

Siinä missä ENCEn voitto ruotsalaisista toi meille keskiviikolta tilipäivän niin nyt torstaina mennään ESL One merkeissä sekä kotimaisen Telia Esports Series merkeissä eteenpäin.

ESL One peleistä kohteena on luonnollisesti suomalaista väriä sisältävän hyvässä vireessä olevan GODSENT tiimin kohtaaminen G2:sta vastaan altavastaajan kertoimilla. Toinenkin päivän valintamme on altavastaaja kun Telian sarjasta kohteeksi nostetaan VETO voittajaksi Kynyniekkoja vastaan, jotka menettivät Jampin ENCEn riveihin. ”Jamppi” Olkkonen nimittäin debytoi ENCE-paidassa torstaina 30.4. alkavassa Elisa Invitational -turnauksessa (30.4.–3.5.), jossa hän ottaa Laasasen pelipaikan. Olkkonen pelaa myös Laasasen tilalla DreamHack Masters: Spring -turnauksessa (19.5.–14.6.).

GODSENT vs G2

G2 on ranskalainen tiimi, joka on maailmanlistalla sijalla 5. Joukkueen keski-ikä on 25,3 vuotta. G2 on pelannut nykyisellä kokoonpanolla viime lokakuusta lähtien ja aluksi suunta oli ylöspäin mutta nyt viime aikoina ovat tulokseen olleet ”encemäisiä”.

G2 hävisi juuri mousesports kamppailun 0-2, mutta voitti Virtus.pron ennen sitä 2-0, otti OG:lta neniin 0-2 ja voitti FaZen ja TYLOON 2-1, mutta vastaavast GODSENT on ottanut viidessä edellisessä ottelussa kaikissa voiton: Spiritx2, forZe, AVEZ sekä ENCE. Eurooppalaisjoukkue GODSENT on maailmanlistan sijalla 18 ja porukan keski-ikä on 26 vuotta. GODSENT on selkeässä nousussa ja kun sille vielä tarjoillaan yli 3 kerrointa, on valinta selvä.

Valinta: GODSENT

KYNYNIEKAT vs VETO

Jamppi on ollut Kynyniekkojen parhaita lähes jokaisessa ottelussa. Tänään vielä Telian sivusto näyttää että Nykyniekkojen kokoonpano olisi Bekszy, Juhob, Rotta, Tunkkis ja Jamppi – mutta voiko olla totta, että ENCEN kanssa sopparin tehnyt ja ensi viikolla ENCEn riveissä pelaava JAMPPI muka pelaisi tänään vielä Kynyniekoilla? VETO oli kova KOVAa vastaan ja ottaa nyt voiton myös NYKYNIEKOISTA ja kerroinkin on yli kakkosen luokkaa!

Kynyniekat on ”amatööri” tiimi eli Jampilla ei ole varsinaista ammattisopimusta heidän kanssaan, eli pelaako Jamppi tänään vai ei?? Jampin edellinen ”oikea” soppari ennen ENCEä eli SJ Gaming.

Tällä hetkellä meillä ei ole 100% varmuutta siitä mitä tänään tapahtuu, mutta lähdemme kuitenkin hieman epätietoisuuden tilassa pelaamaan VETOa voittajaksi, pelaa Jamppi tai ei pelaa.

Valinta: VETO

Ja tänään mennään sitten duolla eli GODSENT+VETO, kerroin Veikkauksella 7,15