HAVU rahoille Flashpoint turnauksessa

Suomalainen HAVU voitti eilen illalla CS:GO ottelunsa amerikkalaista Cloud9 vastaan ennakoidusti 2-0 ja toi rahaa taas pankkiin. Samalla HAVU itse pääsi rahoihin kiinni.

HAVU hävisi edellisen ottelunsa brasialialaiselle MIBR joukkueelle tiukasti 2-1 ja putosi ns lower bracket finaaliin eli alemman tason finaaliin amerikkalaisvastustajaansa vastaan, jonka oli jo aiemmin voittanut. Cloud9 ei ollut vastusta tälläkään kertaa vaikka Cloud9 yritti parhaansa, mutta mm. Olli ”sLowi” PItkäsen esitykset olivat amerikkalaisille useasti liikaa. Voitollaan HAVU varmisti vähintään 100 000 dollarin voiton!

Eetu ”sAw” Saha johti joukkueensa 16-8 voittoon

Kakkoskartta Vertigossa eli Cloud9:n valinnassa amerikkalaiset ottivat alussa kolmen karttavoiton sarjan ja johtivat 4-2 ja puoliajallakin vielä 8-7, mutta Vertigon loppupuoli olikin sitten HAVUn näytöstä ja joukkueen pelinjohtaja Eetu ”sAw” Saha johti joukkueensa 16-8 voittoon häviämättä terroristina yhtäkään kierrosta amerikkalaisille Vertigossa.

HAVUn paras rating mies oli lopulta Olli ”sLowi” Pitkänen 1,42 mutta ei Lasse ”ZOREE” Urosen 1,20 mikään huono sekään ollut ja joukkueen huonoin rating oli sekin 0,89 Joonas ”doto” Forssilla.

Seuraavaksi onkin vuorossa HAVU lauantaina MAD Lions joukkuetta vastaan ns Consolidation final peli, mistä voittaja nousee pelaamaan koko Flashpointin voitosta. Kansainväliset vedonlyöjät nostavat tanskalaisen MAD Lions joukkueen suosikiksi noin 1,7 kertoimella ja antavat HAVUlle reilut 2 kertoimia.

Nämä joukkueet ovat nyt ehtineet pelata vastakkain kahdeksan karttaa ja MAD Lions voitti 24.3. viimeksi suoraan 2-0 vietyään oman Trainin 16-8 ja vielä HAVUn Miragen 16-10. Edellisellä kerralla HAVU voitti Trainissä ja Nukessa mutta hävisi Miragen. MIBR voitti MAD Lionsin eilen 2-1, mutta sitä äennen MAD Lions pelasi kuin HAVU eli 2-0 voittoja tuli putkeen. MIBR voitti MAD Lionsin ensin Trainissä eli omassa valinnassan 16-13 tiukan väännön jälkeen ja MAD omassa karttavalinnassaan Miragessa otti tasaisen 16-11 voiton, mutta jälleen kerran MIBR osoitti kolmannessa kartassa ylivoimaa aivan kuten HAVUa vastaann ja otti Miragen murskavoitolla 16-5 antamatta poliisina MADille yhtään kierrosta vaihdon jälkeen (6-0). MIBR voiton avaimena hääri Gabriel ”FalleN” Toledo.

Voittaja MAD tai HAVU kohtaa siis Grand Final ottelussa jälleen MIBR:n joka on osoittanut, että jos heidät päästään 1-1 tilanteessa kolmanteen karttaan, nousee joukkue kuin feenixlintu voittoon, ja onhan MIBR näitä muita joukkueita selkeästi ”suurseura” ja MAD ha HAVU ovat haastajia.
Jos HAVU voittaa lauantaina, nousee se kamppailemaan finaalissa 500 000 tai 250 000 dollarin voittopotista, eli joukkueella ei ole kuin voitettavaa, mutta taas toisaalta jo nyt joukkue on ansainnut ennätyspotin 100 000 dollaria ja varmasti voiton nälkää joukkueelta löytyy. MAD Lions paras suoritus tähän mennessä on ICE Challengen 3.sija ja 25 000 dollaria.

Veikkaus ei ole vielä avannut ottelua listoilleen, joten päivitämme tänne kun peli avautuu.