Tjäreborg tuo myyntiin jalkapallomatkat Englannin Valioliigan peleihin kaudelle 2018/2019 – suomalaisten lempijoukkue on Manchester United

Anfield Beat Lounge, kuva: Tjäreborg

 

Tjäreborg on aloittanut tänään jalkapallomatkojen myynnin Englannin Valioliigan peleihin tulevalle syksylle ja talvelle. Tjäreborgin kautta voi nyt ostaa liput kaikkiin Arsenalin kotipeleihin, jotka pelataan Lontoon Emirates Stadiumilla. Valioliigan suosituin joukkue Tjäreborgin asiakkaiden keskuudessa on edelleen Manchester United, toiseksi ja kolmanneksi suosituimmat joukkueet ovat Liverpool FC ja Tottenham.

”Suomalaiset pitävät jalkapallosta, ja tämä näkyy myös juuri alkaneiden jalkapallon MM-kisojen kisahuumassa. Siten onkin hienoa, että voimme tarjota asiakkaillemme tulevan kauden jalkapallomatkoja suosittuihin Valioliigan otteluihin jo nyt. Sisaryhtiömme Thomas Cook Sportin kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta voimme tarjota paikkoja kaikkiin Englannin Valioliigan kotiotteluihin. Jalkapallomatkaan kuuluu aina hotellimajoitus sekä lippu yhteen otteluun”, kertoo Aura Soininen, Tjäreborgin viestintäpäällikkö.

Tjäreborgin Englannin Valioliiga -jalkapallomatkoja on saatavilla suosituimpien joukkueiden kotiotteluihin, kuten Manchester Unitedin peleihin Old Traffordissa, Liverpool FC:n otteluihin Anfieldissä sekä Chelsean peleihin Stamford Bridgellä, Arsenalin peleihin Emirates Stadiumilla sekä Manchester Cityn peleihin Etihad Stadiumilla. Tjäreborgin jalkapallomatkat Manchester Unitedin kotipeleihin ovat kaikkein suosituimpia suomalaisten keskuudessa. Toiseksi ja kolmanneksi suosituimmat joukkueet ovat Liverpool FC sekä Tottenham. Valioliigan pelien lisäksi Tjäreborg myy jalkapallomatkoja myös La Ligan otteluihin, joissa pelaavat esimerkiksi Real Madrid, FC Barcelona sekä Atletico Madrid. Jalkapallomatkat La Ligan otteluihin tulevat myyntiin heinäkuun lopulla.

Tjäreborgin jalkapallomatkaan kuuluu aina hotellimajoitus sekä lippu yhteen otteluun, ja menopaluulennot voi ostaa erikseen.

”Tjäreborg on jalkapalloseurojen virallinen yhteistyökumppani, ja pyrimme yhteistyön avulla tekemään jalkapallomatkan varaamisesta turvallista, yksinkertaista ja helppoa. Jos jalkapallo-ottelu siirtyy yllättäen yli 36 tuntia ja asiakas on estynyt matkustamaan, Tjäreborgilta ostetusta jalkapallomatkasta saa aina rahat takaisin”, tiivistää Soininen.

Hintaesimerkki:

Kahden yön majoitus kahdelle kahden hengen huoneessa (sis. aamiaisen) 10.-12.8.2018 Radisson Blu -hotellissa sekä liput Liverpool – West Ham -otteluun lauantaina 11. elokuuta. Hinta 621 €/2 hlöä.