Vihje lauantaille

Normaalisti jätämme lauantain väliin, jos tarjolla ei ole Valioliigakierrosta. Nyt teemme poikkeuksen sääntöön ja olemme jättämässä lauantaille vakiolapun ja järjestelmästämme kerromme täällä parista valinnastamme.

Bosnia ja Hertsegovina – Suomi

Menneinä vuosina matkat Balkanille eivät ole olleet kovinkaan pisteitä Suomelle tuovia ja vaikka alla on 2-0 kotivoitto, ja vaikka kotijoukkueelle on parikin tähteään sivussa, ei pelistä ole missään nimessä tulossa helppo. Suomen vahva puolustus ja Bosnia H.:n ailahteleva puolustus, jonka Armenia läpäisi neljä kertaa viime kuussa antavat luvan pelat x2 yhdistelmää, jossa Suomelle jopa aivan pienoinen etu. Kansainvälisesti katsottua kotijoukkueelle povataan voittoa reilulla 60% veikkaajista.

Rochdale – Accringron S

Tilastojen ja joukkueiden esitysten perusteella tästä ottelusta voi tulla tasainen ja molemmilla on mahdollisuudet nousta voittoon, mutta yhtälailla myös tasapeli ei olisi kovin suuri yllätys.

Accrington on ollut tällä kaudella lievästi aktiivisempi laukomaan ja sillä on viisi pelaajaa, joilla on vähintään kaksi tehtyä maalia kun Rochdalella on neljä, joista Hendersonilla 7 maalia ja kaksi juuri Wimbledonia vastaan, mutta syyskuu menikin maaleitta. Accringtonin paras maalintekijä Colby Bishop tuli joukkueeseen tälle kaudelle Leamingtonista, missä pelaaja mätti maaleja oikein urakalla alemmilla sarjaportaille. Valitettavasti myös Veikkaus on nostanut Accringtonin pienoiseksi suosikiksi, joten kannattaneet katsella parempia kertoimia muualtakin. Me lähdemme rohkeasti hakemaan vierasvoittoa.

Swindon Town – Plymouth Argyle

Kotijoukkueen otteet ja varsinkaan puolustus eivät ole vakuuttaneet ja nämä joukkueet kohtasivat juuri EFL Trophy -ottelussa, jossa Plymouth nakutti kolme maalia Swindonin verkkoon, eikä kotijoukkue osunut kertaakaan. Tuossa ottelussa pallohallinta oli vieraille hienoisesti, mutta laukausherkkyys oli aivan eri luokkaa ja jos tuo vire on mukana lauantaina, on kotijoukkueelle tulossa vaikea ilta. Hyvällä tuurilla voi tähän otteluun löytyä jopa reilun 3 kerrointa vieraille!

Molemmat joukkueet ovat päästäneet sarjassa 15 maalia pelaamassaan 12 ottelussa, mutta kotijoukkue on onnistunut tekemään 2 enemmän kuin vierailijansa ja ovat saaneet käännettyä pari peliä voitoksi, kun vastustaja on omissaan jäänyt tasapeliin. Tämä peli voi kääntyä kummalle tahansa, ja paljon riippuu kumpi tekee ottelun ensimmäisen maalin. Aivan yhtälailla voi voittaja olla Swindon ja kaikki laskelmat ovat aika lailla 50/50, mutta me lähdemme hakemaan hyvällä kertoimella vierasvoittoa.