Vedonlyönti tapahtuu myös bitcoinilla

Bitcoin on rahamaailman uusimpia toimijoita ja sen suosio on viime vuosien aikana kasvanut nopeaa tahtia. Se on rantautunut myös nettikasinoihin ja vedonlyöntiin, joissa kryptovaluutalla vedonlyönti onnistuu perinteisten tapojen tapaan. Kerromme bitcoinin perusteista vedonlyönnissä tässä artikkelissa.

Vedonlyönti muuttuu jatkuvasti muun maailman mukaan, mutta sen periaate pysyy samana. Vedonlyönnissä hyväksytään keskinäiset vedot kaikista urheilulajeista. Kehitys on vienyt vedonlyönninkin verkkoon, jolloin markkinat alkoivat keskittyä enemmän salausta käyttäviin vedonvälittäjiin. Vedonlyönnistä kiinnostuneen kannattaa tutustua kryptovaluuttaan tarkemmin, jonka perusteita tarjoaa muun muassa osakekoulu.com.

Bitcoineilla suurempia bonuksia

Kryptovaluuttaa käyttäessäsi sinun ei tarvitse käyttää pankkia tai muuta vastaavaa kolmatta osapuolta. Tätä ei halua käyttää edes vedonlyöntiyhtiöt, minkä vuoksi ne tarjoavat usein enemmän bonuksia bitcoinien käyttäjille. Jossain tapauksissa bitcoinin bonukset voivat olla jopa kaksinkertaisia.

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat myös bitcoiniin liittyviä lisäbonuksia alkuperäisten talletusbonusten lisäksi, mikä tarkoittaa bonusta, jonka saat bitcoinia tiliäsi täydentäessäsi. Bonukset eivät ole myöskään kausittaisia, joita löytyy usein perienteisten talletusbonuksien yhteydessä.

Bitcoin-talletus ei katoa

Urheiluvedonlyöntejä suorittaessa voi usein kolmas osapuoli hylätä tapahtuman. Tämä kolmas osapuoli usein yhteysyhtiö ja heillä on oikeus rajoittaa tapahtumiasi. Jos rahasi siirtyy tällä kolmannelle osapuolelle, on heillä laillinen oikeus estää maksut vedonlyöntiyrityksen kanssa.

Luottokorttiyhtiöillä suhtautuu melko nyrpeästi vedonlyöntiyrityksien epäselvään, mutta lailliseen toimintaympäristöön ja useimmilla yrityksillä on toimistot ”offshore”-maissa ja ne pitävät asiakkaidensa varoja useissa pankeissa ympäri maailmaa.

Bitcoinilla käytävä vedonlyönti poikkeaa tästä menetelmästä, sillä siihen ei liity minkäänlaisia kolmansia osapuolia. Kaikki kryptovaluutan tapahtumat ovat vain koodeja, joita ei voi jäljittää. Näin ollen pankeilla ja luottokorttiyhtiöillä ei ole sanomista bitcoin-talletuksia tehdessä ja voit ostaa, pitää ja käyttää kryptovaluuttaa haluamallasi tavalla nimettömänä.

Bitcoinin turvallisuus

Bitcoin suojaa asiakasta haitallisilta kolmansien osapuolten rikkomuksilta, joita voivat olla esimerkiksi henkilöllisyysvarkaus tai petos. Kun siirrät kryptovaluuttaa vedonlyöntiyritykselle, eivät ne saa mitään tietojasi, jolloin yksityisyytesi pysyy turvassa. Vedonlyöntiyritykset eivät koskaan pyydä sinua vahvistamaan henkilöllisyyttäsi bitcoinia käyttäessäsi, vaan tarvitset ainoastaan bitcoin-osoitteen ja salasanan.

Bitcoinin siirroilla matalimmat hinnat

Useat pankki- ja luottokorttimaksut alkavat olla nykyään hieman rasittavaa puuhaa, johon voi kuulua esimerkiksi valuutanvaihtomaksuja, siirtomaksuja, henkilöllisyyden tallennusmaksuja ja kolmannen osapuolen valvontamaksuja. Bitcoinilla näiltä maksuilta vältytään, sillä siirrot tapahtuvat vain kahden osapuolen välillä. Ainoa, mitä sinun tulee maksaa on Bitcoin-tietoverkon toiminnan maksu, jossa maksetaan kryptovaluutan tapahtumien käsittelyjärjestelmästä.

Bitcoinilla korkeammat talletukset

Vedonlyöntiyrityksillä on mahdollisuus lisätä talletusten vähimmäis- ja enimmäismääriä, kun perinteiset pankki- ja kolmansien osapuolten kustannukset puuttuvat. Kustannuksien puuttuessa vedonlyöntiyrityksillä on myös paremmat mahdollisuudet nostaa rahaa. Vedonlyöntiyhtiön ei tarvitse maksaa talletusmaksuja, kun käytät kryptovaluuttaa vedonlyönnissäsi. Arvio kertoo, että käyttäessä bitcoinia vähimmäistalletus on puolet pienempi ja suurin 100% korkeampi.

Nopeammat liiketoiminnat bitcoinilla

Kun käytät bitcinia vedonlyönnin yhteydessä, saat taatusi nopeammat maksut rahan tallennuksen ja noston yhteydessä. Pankkisiirroissa monet asiat voivat toimia väärin ja hidastaa kassavirtaa. Rahansiirto pankissa voi kestää jopa pari viikkoa, jos varausaika ja turvallisuusosaston tarkistus lasketaan yhteen.

Bitcoinia käyttäessä liiketoimet ovat nopeampia ja aikaväli laskeutuu minimiin. Kun kryptovaluuttaa käytetään talletuksissa, arvioidaan sen keskimääräisen talletusajan olevan noin viisi minuuttia.

Bitcoin-vedonlyönnin edut yhteenvetona

Bitcoin-vedonlyönti on moderni tapa tehdä siirtoja vedonlyöntiyrityksen kanssa, etkä tarvitse siihen kolmansia osapuolia. Toiminta on siis nopeaa ja helppoa, kun kolmanteen osapuoleen käytetty aika karsiutuu pois.

Bitcoinin mahdollisuutta tarjoavia vedonlyöntiyhtiöitä on laajasti ympäri maailmaa ja se on myös ajasta ja paikasta riippumatonta. Se antaa sinulle mahdollisuuden lyödä vetoa nimettömästi ja pystyt pelaamaan myös korkeilla panoksilla.