Uusi klikkipeli suomalaiselta tiimiltä – mukana myös Slushissa 2018!

Click Team on nuori ja innovatiivinen startup yritys, joka on suomalaisella tiimillä kehittänyt yhden maailman parhaista yhden klikkauksen taitopeleistä. ClickJackpot on nopeatempoinen ja koukuttava, jossa voi yhdellä klikkauksella tulla miljönääriksi. Beta-version aikana pelissä on tehty jo yli 10 miljoonaa klikkiä ainoastaan muutaman viikon ajanjaksolla. Peli odottaa patenttia.

ClickJackpot peliä pelataan webbiselaimella selkeällä käyttöliittymällä joko matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Peliä pelataan klikkaamalla nappia. Seuraamalla ja tulkitsemalla graafisia indikaattoreita, pelaajan voittomahdollisuudet paranevat.

Pelin Beta-versio julkaistiin elokuussa ja jo ensimmäisen kahden kuukauden aikana pelissä tehtiin yli 10 miljoonaa klikkausta. ClickJackpotia pelataan kryptovaluutalla, jolla on kerätty alkurahoitus pelin kehittämiseen. Joulukuussa 2018 tällä kryptovaluutalla on mahdollista käydä kauppaa CredoEx -palvelussa.

Peliteollisuuden koko on 60-65 biljoonaa US dollaria globaalisti. Euroopan arvioitu markkinakoko on 15000 miljoonaa euroa. Kasvu on ennustettu olemaan 10-15% vuodessa. Iso-Britannian vedonlyönti liiton selvityksen mukaan 70% yli 18-vuotiaista UK:ssa pelaavat kansallista lottoa säännöllisesti. Pelaajia, jotka haluavat voittaa, on ympäri maailmaa ja ClickJackpot on luotu tarjoamaan pelimahdollisuus juuri heille.

Pelaajakohderyhmä ClickJackpotille ovat kaikki online pelaajat, casino-pelaajat, lotto-pelaajat, vedonlyöjät ja esimerkiksi Texas Holdem pokeripelaajat.