Team Vitality vs OG ESL Pro liigassa

Suomalaisedusteisen (Aleksi Virolainen) team OG:n lento pysähtyi kuin ladon seinään sen hävittyä nyt kaksi ottelua putkeen. Ensi tuli yllätystappio kartoin 2-1 pitkään huonosti pelanneenne Virtus.pro joukkueelle ja heti perään 2-0 tappio FaZelle, joka selvästi oli lukenut läksynsä ja tutkinut OG:n taktiikoita.

Jos vielä pari päivää sitten puhuttiin OG suorasta menosta Rion turnaukseen, niin tänään illalla on kyse OG:n mahdollisesta jatkoon menemisestä tai sitten tippumisesta! Vastassa on Team Vitality, jonka pelit ovat ailahdelleen pelistä toiseen.

Vitality laittoi hyvin kampoihin juuri viimeksi Astralista vastaan 1-2, ja otti sitä ennen Ninjoista 2-0 voiton. Tappio tuli ranskalaisille myös ennen ruotsalaisten voittoa kun Vitality häivisi Spiritillle 1-2, mutta voitti ENCEn 2-1.

Team Vitality ja OG eivät ole vielä pelanneet vastakkain, mikä ei ole mikään ihme kun ajatellaan että OG pelaa vasta neljättä kuukautta tällä miehityksellä.
Vitality on rankinglistalla sijalla 9 ja sen on voittanut viimeisen kolmen kuukauden aikana 45,5% pelaamistaan otteluista. OG:lla vastaavat lukemat ovat 15 ja 47,1%.

Team Vitality on kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen suosikki ja sille tarjotaan keskimäärin sellaista 1,50 kerrointa voitolle ja OG:lle tarjolla keskimäärin 2,50 kerrointa. Ainoa pelattava kerroin on tuo OG:n voittokerroin, mutta pelistä tullee kaikkien odotusarvojen mukaisesti tasainen. Paljon on kyse siitä loppujen lopuksi, kumman joukkueen kantti kestää paremmin. Taitoa on molemmilla kyllä voittoon asti. Vitalityn puolta pitää se, että koko joukkue on ranskalainen eli kaikilla on sama kieli. Joukkueen keski-ikä on 24,4 vuotta. OG:lla on todennäköisesti paremmat yksilöt mutta joukkue on pelannut vasta sen 4 kuukautta yhdessä. Keski-ikä OG:lla 23,9 vuotta.

Valintamme kaikesta huolimatta OG:n 1-2 voitto.