Tänään tulessa HAVU

Odotellessamme tämän päivän HAVU kamppailua, otamme pikakatsauksen juuri julkaistuun CS:GO Global Ranking listaukseen, jolla pitkästä aikaa seurattava peräti kaksi täysin suomalaista joukkuetta, kun entinen lähes TOP1 ENCE nousi sijalle 21. ja HAVU löytyy sijalta 24. Suomalaisittain kiinnostavat luonnollisesti myös suomalaisjäsenen omaavat GODSENT (17) ja OG (15), jotka molemmat tipahtivat yhden sijan kun sekä ENCE että HAVU molemat nousivat. Suurimman harpauksen teki TOP30 listalle noussut Team Envy, joka nousi peräti 25 sijaa ja Team Heretics joka sekin nousi 13 sijaa. Envy on nyt 29. ja Heretics 30.

Blas Rising 2020

HAVU ottaa ensin mittaa puolalaisesta AGO tiimistä, joka on maailmanlistan 64. HAVU ja AGO ovat pelanneet 11 karttaa ja niistä peräti viisi edellistä karttaa on mennyt AGOn nimiin, viimeisimpänä helmikuun Dust2 kartta luvuin 20-22. Sittemmin tänä vuonna HAVU on ollut lennossa ja voittanut mm Cloud9, GenG. ja Chaos tiimit, kun vastaavasti AGO ei ole pärjännyt aivan samassa mittakaavassa. Paljon on tietenkin kiinni karttavalinnasta kun pelataan paras yhdestä kartasta, mutta luotamme suomalaisen team HAVUn nykyformiin puolalaisten voittamiseksi.

Valinta: Havu vs AGO, HAVU voittoon

Kolme peliä yhteen iltaan, kaikki yhden kartan pelejä ja kyseessä team HAVU. Ensin vastassa tosiaan puolalainen AGO, ja toisena vastaan tulee norjalais-tanskalais-virolainen Nordavindin eurooppajoukkue, joka on uusimmalla maailmanlistalla sijalla 47. Pelikavereiden keski-ikä on jo 24,8 eli ihan junioritiimistä ei ole kyse ja Nordavind tulee HAVU otteluun voitettuaan Sproutin 2-0 ja sitä ennen SKADEn 2-1. Alla ovat huhtikuulta myös voitot Japalenosta ja AGOsta kartoin 2-1. Tuossa Sprout ja SKADE ottelun välissä Nordavind pelasi kolme yhden kartan peliä Elisa Invitationalissa ja hävisi ne kaikki: North, Heroic ja KOVA.

HAVU kohtasi Nordavindin kerran viime marraskuussa ja otti voiton kartoin 2-1, Nordavindin ottaessa Overpassin 19-16 jatkokierroksilla.

Valinta: HAVU voittoon Nordavindista

Päivän (illan) viimeisessä ottelussa klo 23.00 alkaen HAVU kohtaa vielä team Giantsin. Giants on portugalilainen keski-iältään 24,6 vuotias joukkue, jolla ei ole TOP30 sijoitusta eikä edes ranking sijoitusta. Sillä ei ole tältä vuodelta HLTV:ssä yhtäkään ottelua ja viimeiset merkinnät ovat joulukuulta tappiot Sproutilla ja AVEZille 0-2 kartoin sekä PACTille 0-2. Edelliset voitot ovat marraskuulta Yalla, Hard Legion, x6tence sekä yllätysvoitto GameGune turnauksessa MAD Lionsista 2-0.

Valinta: HAVU voittoon Giants joukkueesta, vaikkei meillä ole mitään tietoa joukkueen formista, asenteesta….. varauksella siis

Tässä olisi mahdollistuus jopa HAVU trioon…