Vinkki: ALTERNATE aTTax vs Tricked

Vapun jälkeen jälleen paluu normaaliin arkeen ja maanantai kohteena saksalaisen ALTERNATE aTTAX tiimin kohtaamien tanskalaisen nuoren Tricked tiimin kanssa.

Kyseessä siis BLAST Rising 2020 turnaus, missä mukana myös omassa lohkossaan suomalainen HAVU. HAVUn pelit eivät kuitenkaan ala vielä tänään joten valintana nyt Saksa vs Tanska maaottelu.

Saksalainen ALTERNATE aTTax om reilut 24 vuotta keski-iältään oleva porukka joka on viime ajat tehnyt hyvää nousua maailmanlistalla ja on nyt sijalla 55. Tiimi on parhaimmillaan kolkutellut TOP30 listaa, mutta päässyt vain sijalle 38. Joukkueella on kuitenkin nyt takana voitot näistä yhden kartan peleistä niin FATE (Overpass 16-10) kuin Demolition Crewsta (Inferno 16-12), kun vastaavasti Tricked on pelanut vai paras viidestä pelejeä ja hävinnyt FATE, Apeks, SKADE sekä Espaja kohtaamisensa.

Nämä kaksi eivät ole kertaakaan vielä kohdanneet, ja Tricked on ok Mirage, Nuke ja Train kartoissa kun vastaavasti saksalaiset Vertigo, Overpass ja Inferno, eli tässä riippuu paljon myös lopullisesta karttavalinnasta, millä kartalla pelataan.

Kansainvälisesti saksalaisjoukkueelle annetaan 1,36-1,50 kerrointa ja tanskalaisille reilua 2,5 kerrointa. Veikkaus antaa ALTERNATElle kohtuullisen 1,48 kertoimen ja se onkin valintamme tässä kohtaamisessa.

Valinta: ALTERNATE aTTax voittoon