Robert Helenius kohtaa Erkan Teperin titteliottelussa

Raskaansarjan nyrkkeilijä Robert “Nordic Nightmare” Helenius kohtaa Saksan Erkan Teperin IBF-titteliottelussa 29. syyskuuta Waldenbuchissa Stuttgartin lähellä. Kertoimet enteilevät pohjoismaalaiselle painajaiselle kovaa vierasottelua.

Raskaansarjan nyrkkeilijä Robert Helenius kohtaa Saksan Erkan Teperin ottelussa IBF Intercontinental -tittelistä. Ottelu käydään Stuttgartin lähellä sijaitsevassa Waldenbuchissa lauantaina 29. syyskuuta. Vierasottelu ei kummemmin jännitä Heleniusta, joka on odottanut tilaisuutta kohdata Teperin kehässä.

– Olen odottanut pitkään Teperin kohtaamista kehässä, ja tämä ottelu tulee avaamaan minulle aivan uusia mahdollisuuksia. Voitto tulee merkitsemään minulle todella isoille areenoille pääsyä, Helenius toteaa.

Kovassa ottelussa on paljon pelissä

Erkan Teper on maailmanrankiglistalla sijalla 28 BoxRec -listan mukaan ja IBF-liiton rankingissa sijalla 7. Helenius taas löytyy BoxRecin rankinglistalta sijalta 48. Vedonlyöntikertoimet vihjaavat, että Helenius ei tule pääsemään ottelussa helpolla, mutta Heleniuksen toisaalta voitto voisi nostaa hänet ranking-listalla sijan 7 yläpuolelle. Erkan Teper on kuitenkin melko selvä ennakkosuosikki.

– Teper päihitti minut aikoinaan amatöörinä Saksan Bundesliigassa. Toisaalta olen sparrannut hänen kanssaan monta kertaa, ja silloin olen pystynyt teilaamaan hänet iskuilla vatsaan, Helenius kertoo.

Heleniuksen valmentaja Johan Lindström toteaa, että Heleniuksen tulee suoriutua hyvin sekä henkisesti että fyysisesti, jos hän haluaa tuoda voiton kotiin Waldenbuchissa.

– Robertin täytyy taktikoida tässä matsissa vähän tavallista enemmän. Teper on sen verran hyvä, että Robertin täytyy päihittää hänet sekä taktisesti että teknisesti”, Heleniuksen valmentaja Johan Lindström toteaa.

Erkan Teper jäi vuonna 2015 kiinni dopingista, mikä vetää Heleniuksen tiimin hieman mietteliääksi. Tiimiin valaa kuitenkin uskoa se tosiasia, että titteliotteluissa on tapana testata ottelijat heti matsin päätyttyä.

Paf lähettää ottelun livenä

Paf tulee lähettämään koko nyrkkeilygaalan livenä Paf.com -sivustolla, jolla asiakkaat voivat seurata illan tapahtumia ilmaiseksi. Lähetys gaalasta alkaa lauantaina 29.9. Klo 20.30 Suomen aikaa, ja Heleniuksen ottelun arvioitu alkamisaika on noin klo 23.30. Nyrkkeilygaalassa nähdään 5 ammattinyrkkeilyottelua ja kolme ammattitason K 1 -ottelua.

Lue koko uutinen osoitteessa:  https://www.paf.com/betting/news/?id=helenius-teper-title-fight-streamed