Pelivihje lauantaille Valioliigaan

Viikonlopun Vakiovihje löytyy heti alkupäästä lappua, Liverpool on niin selkeä suosikki Arsenalia vastaan, että sen kertoimet ovat pelaamisen alapuolella.

Mutta sen sijaan West Ham saattaa olla hyvälläkin kertoimella saatavilla Watfordin vieraana. Kumpikaan ei ole sykähdyttänyt avausotteluissan mutta molemmilla joukkueilla on kyllää miehistössä maalinteko-osaamista, kuitenkin lähdemme tässä 0-1 vierasvoittoa hakemaan West Hamille. West Hamin Manuel Pellegrini suhtautuu avoimen positiivisin odotuksen vierasotteluun ja odottaa siitä kauden avausvoittoa. Brightonista saatu 1-1 tasapeli oli hyvä sarja-avauksen rökäletappion jälkeen.

Watford- West Ham 0-1

Toinen Valioliigan osumaottelu on Leicesterin vierasottelu Sheffield Unitedin vieraana. Leicester haastoi Chelsean viime ottelussa ja toivomme saman jatkuvan nyt vieraissa. Nollaa ei kumpikaan pidä, joten 1-2 Leicesterille. Leicester oli varsinkin jälkimmäisellä puoliajalla hyvä Chelseata vastaan ja nyt olisi aika ottaa kauden avausvoitto myös Leicesterille, kaksi ottelua, kaksi tasuria. Leicesterin Brendan Rodgers oli hyvinkin tyytyväinen joukkueen toiseen puoliaikaan, jopa niin, että heillä oli mahdollisuudet jopa voittoon saakka. Leicesterin James Maddison näytti jo viime ottelussa päässeen oivaan pelivireeseen ja nyt vain jatkoa sille lauantaina.

Sheffield Utd – Leicester 1-2