OG kohtaa maailmanranking ykkösen Natus Vinceren

Miksi venäläinen NaVi on niin hyvä? Se on pelannut nykyisellä kokoonpanolla tammikuust,a kun se vaihtoi yhden pelaajan viidestä, sitä ennen NaVi oli ollut rankinglistalla alempana, nyt joukkue on ollut kuukauden maailmalistan ykkönen.

NaVi on viime otteluissaan voittanut Astraliksen, fnaticin, Complexityn ja forZen, mutta hävisi saksalaisen tea BIGille suoraan 0-2, eli ei joukkue ole voittamaton. OG ja Navi ovat kohdanneet kerran, helmikuun alussa ja silloin NaVi oli kahden karttavoiton myötä ylivoimainen ja silloin pelattiin Mirage ja Dust2, eikä OG päässyt kummallakaan kartalla 10 kierrosvoittoon. OG sen sijaan hävisi eilen mousesportsille suoraan kahdella kartalla mutta Nuke 16-14 ja Train 16-11 (puoliaika 8-7), näytti että ei OG liian helppo vastustaja näille maailmanlistan parhaillekaan ole.

NaVin ykköshahmo Simple on pelaaja, jota pidetään maailman parhaana CS:GO pelaajana, ja hän on ollut NaVissa 2016 vuodesta lähtien. Nyt viimeisin peliliike oli joukkueelle Ladislac Kovacsin vaihtaminen, ja tilalle tuli Ilya ”Perfecto” Zalutskiy. Siitä eteenpäin joukkue on ollut ykkösenä. Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev kertoikin juuri haastattelussa, että mikäli pelaajat keskittyvät, he voittavat helposti kenen tahansa tiimin, joka vastaan asettuu. Joukkueesta tekee tavallaan mielenkiintoisen myös se, että Oleksandr on ukrainalainen ja loput joukkueesta ovat venäläisiä…. onko OG:lla mitään mahdollisuuksia?

OG pelaa joukkueen tähän mennessä korkeimmalla tasolla, ja vaikka yksilöinä joukkue voisi hyvinkin pärjätä, on todennäköisempää että NaVi vie voiton.


Veikkaus antaisi NaVilla 2-0 voitolle 1,93 kertoimen ja OG:lle 1-2 voitolle 5,70 kertoimen, jotka ovat tämän ottelun pelattavimmat vaihtoehdot.

Telia eSports pelit

Tänään olisi tarjolla myös kotoisan Telia eSports sarjan pelejä kun hREds kohtaa VETOn ja KYNYNIEKAT pelaa Conqueria vastaan ja tiistaina on jälleen tarjolla ESL Pro liigaa fnaticin kohdatesssa OG:n.

Telia eSports sarjassa palkintopotissa on 40 000 euroa ja mukana ovat Conquer Gaming, hReds, KOVA eSports, KYNYNIEKAT, Nyyrikki ESports, SJ Gaming, Team CrazyCoco sekä Veto eSports. Palkintorahat jaetaan kolmelle parhaalle: 14 000 – 7 000 ja 2 200 euroa.

Helsingin hReds on pelannut neljä kamppailua ja voittanut niistä kaksi, kun vastaavasti vastaan asettuva VETO on pelannut kolme, joista se on voittanut kaksi. Toisen ottelun KYNYNIEKAT on voittanut kaksi ja hävinnyt yhden ja Conquer Gaming on 1-1 tilanteessa.
Telian pelit pelataan yhdellä kartalla, joten pelit ovat hieman eri tyylisiä kuin ”isossa maailmassa”.
hREDS hävisi KOVALLE ja NYYRIKILLE, mutta voitti Crazy Cocon ja SJ Gamingin. VETO sen sijaan voitti Nyyrikin 16-5 ja Conqueerin 19-15, ainoa tappio KYNYNIEKOILLE heti ensimmäissä pelissä. Jos näistä kahdesta pitäisi valita niin lähtisimme VETO puolelle.
Toisessa ottelussa KYNYNIEKAT yltänee Conquerin voittajaksi….

Muita kohteita

Tarjolla olisi myös League of Legends kohteita, Dota 2:sta, Starcraft II sekä eNASCAR ja Rainbow Six kohtaamisia, joista emme tiedä, joten emme voi niitä vinkata, mutta valinnanvaraa löytyy kyllä paljon e-Urheilun puolelta.