Lauantain vakiovihjeet

Lauantaina avauskohteena on suomalaisittain mielenkiintoinen peli kun West Ham saa vieraakseen Norwichin. Norwich on aloittanut kautensa Teemu Pukkia lukuunottamatta odotusten mukaisesti ja nyt tässä pelissä on kaksi hyvin hyökkäävää joukkuetta vastakkain, mutta joilla molemmilla on puolustuspäässä parantamisen varaa. Vakiolapulla 1 ja 2. Kannattaa pitää silmällä kotijoukkueen Sebastian Halleria, sieltä voi löytyä ottelun voittomaalikin.

Sen sijaan lähdemme hakemaan vierasvoittoa Watfordilla kun tämä kohtaa kotikentällä pelaavan Newcastle Unitedin. Newcastlen kotikenttä on kautta aikojen ollut suosiollinen Watfordille ja vierailla on kyllä potentiaalia parempaan, kuin mitä joukkue on onnistunut saamaan aikaiseksi avauskierroksilla. Watfordin valmentaja Javi Garcia odottaa pelaajiltaan kliinisempiä ratkaisuja.

Lähdemme hakemaan tulosta, Newcastle-Watford 0-1

Viikonlopun kolmas kohteemme on Liverpool, vaikka joukkueen esityksiä välillä vaivaakin turha sekoilua ja maalien päästäminen, on joukkueen iskukyky kuitenkin sitä luokkaa, että vierasvoitto on ainoa, mikä joukkueelle tästä kelpaa. Burnley ei ole mikään heittopussi, eikä sitä pidä unohtaa jos tekee isompaa lappua, ainakin tasapeliin sillä on täydet mahdollisuudet. Mutta koska me pyrimme löytämään pari selkeää kohdetta yli Manchester Cityn kotivoiton, niin Liverpoolin pitäisi pystyä vierasvoitto Burleystä ottamaan ja samalla jatkaa mahdollisuuksiaan myös kauden mestaruuteeen. Kauden mestari on joukkue, joka ei menetä pisteitä peräpään tai edes hirveästi keskikastin joukkueille, joten tämä peli pitäisi voittaa. Burnley-Liverpool 1-2