Jaro ja EIF tasuriin!

Jaron leirissä harmiteltiin tehottomuutta – EIF-valmentaja piti tasapeliä oikeutettuna

FF Jaron peli oli sekavaa avauspuoliajan ajan Ekenäs IF:a vastaan. Toisella puoliajalla punapaidat loivat muutaman loistavan maalintekopaikan, mutta pallo ei mennyt millään verkkoon. Ottelu päättyi siis lukemiin 0-0.

Jaron kapteeni Thomas Kula näki joukkueensa luoneen riittävät paikat pelin voittamiseen.

– Tulimme peliin paremmin toisella puoliajalla ja saimme luotua sellaiset paikat, joilla peli olisi pitänyt voittaa. Jos olisimme tehneet maalin, olisi peli luultavasti avautunut vähän. Ekenäs IF oli odotusti fyysinen vastustaja. Kyllä kentällä nytkin oli tilaa, mutta ne pitäisi vain löytää, Kula kommentoi Jaron sivuilla.

Hyvän pelin vasempana puolustajana pelannut EIF:n Viktor Limnell olisi kaivannut joukkueeltaan jo täyttä pistepottia.

– Meidän matsit ovat aina vähämaalisia. Toisen puoliajan alku nukuttiin ja Jaro tuli kovaa. Me selvisimme siitä ja Jäntti hoiti ne pari paikkaa, jotka Jarolla oli. Puolustuksessa jälleen meiltä ehjä ottelu, mutta hyökkäyksessä pitäisi tehdä parempia ratkaisuja, jotta myös voittaisimme pelejä. Me puolustamme joukkueena todella tiiviisti ja linjassa on kiva pelata, kun tietää että hyökkääjätkin tulevat apuun. Mutta välillä pitäisi voittaa, vaikka hienoa on, ettemme ole vielä hävinneet yhtään peliä, Limnell pohti.

FF Jaron päävalmentaja Tomi Kärkkäinen harmitteli joukkueensa tehottomuutta.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä epätasainen. Teimme tyhmiä ratkaisuja ja peli oli vähän huolimatonta. Silti saimme silloinkin ihan kohtalaisia paikkoja. Toisella puoliajalla viimeistään oli ne selkeät paikat ratkaista peli. Kaaduimme tänään tehottomuuteen ja teimme vastustajan maalivahdista hyvän. Kaikki kunnia EIF:lle, heilläkin oli pari paikkaa, jotka tulivat kylläkin meidän avustuksesta, Kärkkäinen kertoi.

Ekenäs IF:n päävalmentaja Gabriel Garcian mielestä pistejako oli lopulta oikeutettu lopputulos.

– Ensimmäisellä puoliajalla hallitsimme peliä ajoittain aika hyvin. Toisella puoliajalla molemmat halusivat voittaa ja peli oli molemmin puolin melko avonaista. Joukkueemme teki jälleen kovasti töitä. Tietysti haluaisin nähdä voittoja, mutta mielestäni tasapeli oli tänään oikeutettu, vaikka Jarolla olikin enemmän paikkoja, Garcia kertoi.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/jaron-leirissa-harmiteltiin-tehottomuutta-eif-valmentaja-piti-tasapelia