Heretics vs ENCE

CS:GO ottelu lauantai-iltapäivään ESL One Road to Rio Euroopan karsinnoista, jotka ENCE aloitti voittamalla taktisesti täydellisesti epäonnistuneen fnaticin. ENCE on saanut rauhassa harjoitella ja näyttää että uusi pelisysteemi tuottaa tulosta.

Jos fnatic oli suosikki viikolla ENCEä vastaan, niin nyt on ENCE suosikki Hereticsiä vastaan. Veikkaus antaa ENCElle 2,40 jos ENCE voittaa suoraan 0-2.

Kansainvälisesti Heretic saa keskimäärin 2,50 kerrointa ja ENCEn voittokerroin on tasolla 1,39-1,60. Joukkueet eivät ole pelanneet kertaakaan vastakkain ja Heretic tulee otteluun kahdella voitolla kun se on juuri voittanut Dignitaksen 2-1 ja SKADEn 2-1. Vastaavasti ENCE on myös kahden voiton putkessa kun takana ovat voitot fnatic 2-0 ja NiP 2-1.

Heretic on maailmanlistan 36. eikä se ole paljon sitä korkeammalla ollutkaan. Joukkue on pelannut kuitenkin viimeiset 3 kuukautta 75% voittoprosentilla mutta vastustajat ovatkin olleet aivan eri tasoa kuin mitä tiimillä on nyt edessä. Nuori (22,5v) joukkue kohtaa nyt kuitenkin uudelleen oman tasonsa kenties löytäneen ENCEn joten kovin paljoa ei ole joukkueelle luvassa. Heretics on pääosin ranskalainen joukkue, missä vain Nivera tulee Belgiasta, joten joukkueella on ainakin yhteinen kieli. Joukkueen nykyinen kokoonpano on ollut kasassa reilun kuukauden, ranskalainen jeyN:n siirryttyä sivuun ja Niveran tullessa hänen paikalleen.

Valinta: ENCE voittoon kartoin 0-2