ENCE vs Heroic

Tänään ENCE on kamppailussa Heroiciää vastaan ilman Jamppia ja hänen paikallaan tuttu xseveN eli Sami Laasanen.

Kuva hltv!

Sami palaa ENCE:n tiimin koska Jampilla on yhä Banni päällä eikä hän saao osallistua näihin otteluihin.

Kyseessä on cs_summit 6 Euroopan kamppailu ja eri vedonlyöntitoimistot ovat arvostaneet nämä joukkueet aikalailla tasoihin, Heroicillä pienen pieni etu. ENCE pelaa C-lohkossa, jossa näiden kahden lisäksi on myös x6Tence sekä NiP, joten helppoa ei tule olemaan. Koko cs_summit 6 ryhmien voittajalle on luvassa 34 000 dollaria ja 2000 RMR pistettä. Muita suomalaisia on A lohkon GODSENTIN Jesse ”zheN” Liinjala sekä lohko D:n OG:n Aleksi ”Aleksib” Virolainen.

Itseasiassa osa vedonlyöntitoimistoista on itseasiassa nostanut ENCEN suosikiksi. Tämä tilanne kuvaa CS:GO vedonlyöntiä tällä hetkellä. Joukkueet pelaavat harvoin toisiaan vastaan ja joukkueiden kokoonpanot vaihtelevat, kuten nyt ENCEllä. Onko tämä parempi kokoonpano kuin Jampin kanssa Heroiciä vastaan, emme voi tietää.

Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin ja kummankaan peli ei ole ollut aina niin uomissaan, joten tämä bo3 voi päättyä aivan yhtä hyvin 2-0 ENCEn voittoon kuin 1-2 Heroicin voittoon. 0-2 tappiota emme usko ENCEn kuitenkaan ottavan.

Oma valintamme oli tänään kuitenkin ENCE, vaikk Veikkaus antoikin vain kohtuullisen kertoimen 1,90.