Veikkausvihje

Tämän viikon vakiokohteemme ja vierashakumme on Brightonin vierasottelu Stokea vastaan. Stoke kamppailee putoamista vastaan, eikä vierasjoukkuekkaan niin hirveän korkealla ole (7 pistettä viimeiseen). Brighton ei ole viime vuosina pystynyt Stokea voittamaan, joten tässä olisi paikka laittaa tilastot uusiksi. Vierasjoukkue ei ole koko kauden aikana liikaa maaleilla mässäillyt, mutta vastaavasti on pystynyt pitämään oman päänsä kohtuullisen hyvällä mallilla kun vastaavasti Stoken puolustus on tällä kaudella ollut pitkälti aivan hukassa.
Stoken Paul Lambertilla ovat olleet ilonaiheet vähissä vaikka Xherdan Shaqirin maalihana aukesi Bournemouth tappiossa. Kotijoukkueen sairastupa sen sijaan on kohtuullisen tyhjä,joten Lambert pääsee rakentamaan siitä mitä hänellä oikeasti on.
Brightonin manageri Chris Hughton sen sijaan oli yhtä hymyä 3-1 West Ham voiton jälkeen; Glenn Murray, Jose Izquierdo sekä Pascal Gross maalintekijöitä. Jose Izquierdo on tuonut mukanaan uutta virtaa Brightonin tekemisiin ja tuo virta jatkuu vielä Stoken vieraanakin. Esimerkiksi Wesst Hamia vastaan Brighton voitti melkeinpä kaikilla statistiikan osa-alueilla.

Stoke 1
Brighton 2