Veikkaus: Liverpool ja ManU haastavat vahvan suosikin Manchester Cityn Valioliigassa

Valioliigassa on vain yksi suosikki tällä kaudella. Manchester Cityä pidetään niin ylivoimaisena, että se saa mestaruuskertoimekseen vaatimattomat 1,50. Vahvimmat haastajat ovat punapaitaisia. Liverpoolin kerroin on 4,40 ja Manchester Unitedin 7,60.

Veikkauksen valikoimassa on tänä vuonna myös kohde, jossa veikataan mestaria niin, ettei Manchester City ole mukana lainkaan. Siinä Liverpoolin (1,98) ja ManUn (3,25) kantaan nousee Chelsea (5,40).

Maalikuningasveikkauksessa on kärjessä MM-kisojen kultajalka, Tottenhamin Harry Kane (3,35). Kakkossuosikki on viime kauden Valioliigan maalikuningas, Liverpoolin Mohammed Salah (5,80) ja kolmonen Arsenalin Pierre Aubameyang (7,00).

Kauden mittaisiin vetouutuuksiin kuuluu myös Lontoon paras, jossa kuusikko on järjestyksessä Chelsea (2,10), Tottenham (2,30), Arsenal (3,20), West Ham (50,00), Crystal Palace (120,00) ja Fulham (250,00).

Myös sarjataulukon peräpää ja putoajat ovat Pitkävedon kohteina. Todennäköisin hännänhuippu on Cardiff City (2,95), sitten Huddersfield (4,70) ja Fulham (6,80). Putoamissuosikkien kärkikolmikko on sama.

Kiinnostavan näkökulman tarjoaa myös veto, jossa veikataan nousijakolmikon paremmuutta. Wolverhampton (1,39) on vahvin suosikki, Fulham (3,45) kakkonen ja Cardiff ennakkoon heikoin kertoimella 9,60.

Kolmen pokaalin veikkaus Voittajavedoissa

Kohteita löytyy myös muuttuvakertoimisista Voittajavedoista, joissa kerroin muodostuu asetettujen panosten perusteella.

Kauden uutuus on Englannin pokaalit, jossa veikataan Valioliigan, FA Cupin ja Liigacupin voittajajoukkuetta Päivän Trio 5:ssä.

Supertripla 5:ssä puolestaan veikataan Valioliigan maalintekijöiden kärkikolmikkoa oikeassa järjestyksessä. Vaikeusaste kasvaa verrattuna kiinteäkertoimisen Pitkävedon maalikuningasveikkaukseen nähden, mutta niin myös kerroin. Perjantaina puolen päivän aikaan kolmikon Kane-Salah-Aubameyang kerroin oli noin 60. Lopulliset kertoimet muodostuvat peliajan päättyessä perjantaina kello 21.58.

Valioliiga käynnistyy perjantaina 10.8. ottelulla Manchester United – Leicester kello 22.00.