Pelivihje: Leicester – Bournemouth

Tämän lauantain vieraskohteemme tulee ottelusta Leicester – Bournemouth. Jamie Vardy auttoi maalillaan Leicesterin jatkoon FA cupissa Sheffield Unitedia vastaan eikä Riyad Mahrez ollut yhtään hassummalla pelipäällä – joten manageri Claude Puelilla oli positiivinen hetki – puhutaan kuitenkin, että joukkue olisi jo asennoitunut tyytyväiseen asemaansa sarjataulukon keskivaiheilla eikä joukkue saa itsestään kaikkea irti. Kun esimerkiksi Vardy ja Mahrez sekä Xherdan Shaqiri vauhdissa, kotivoitto häämöttää.

Vierailla taasen menee varsin hyvin ja manageri Eddie Howe valittiin tammikuun valmentajaksi neljän tappiottoman ottelun turvin. Edellisessä ottelussaan kotona Bournemouth oli jo 0-2 tappiolla puoliajalle mentäessä mutta Adam Smithin ja Dan Goslingin maaleilla joukkue nousi kotitasapeliin. Vierailijat ovat sarjataulukossa 4 pisteen päässä Leicesteristä.
Jermain Defoen paluu pelaavaan kokoonpanoon on myös plussaa vierasjoukkueelle. Defoe palasi kentille edellisessä ottelussa 73 minuutilla.
Joukkueiden välisiä otteluita katsoessa näiden väliset kamppailut ovat olleet tasaisia ja tälläkin kertaa kyse on siitä, kumpi joukkue haluaa alusta alkaen voittaa. Kotijoukkueella pitäisi olla materiaalia voittoon, mutta asenteessa on parantamisen varaa, joten tässä on vieraskohteemme lauantaille.