NHL: Ottawa Senators – Nashville Predators

Kotijoukkueella miehiä sivussa!

Nashville Predators matkustaa Torontosta Ottawaan pelaamaan Senatorsia vastaan. Preds hävisi viime yönä ottelunsa jatkoajalla Torontolle, kun oma hyökkäys epäonnistui maalinteossa ja puolustuksen virheet tulivat kalliiksi, muutoin ottelu olisi ollut Nashvillen heiniä. Pekka Rinne pelasi maalilla erinomaisesti jälleen kerran.

 

Ottawa on esiintynyt kohtuullisesti viime otteluissaan, kun viimeisestä viidestä heillä on kolme voittoa plakkarissa. Nashvillen kolmen ottelun voittoputki katkesi viime yönä rankkarikilpailussa. Nashville lähtee selvänä suosikkina kamppailuun, vaikkakin viime yönä homma ei toiminut. Predatorsin maalivahtikaksikko antaa joukkueelle joka yö mahdollisuuden taistella voitosta ja nyt hyökkäyksen on vastattava huutoon, kun vastaan tulee ei niin hyvin puolustava Senators.

Sentaros lähtee otteluun hieman ikävämmästä tilanteesta, kun joukkueella on sivussa roimasti pelimiehiä. Sivussa on Alex Burrows, Nate Thompson, Derick Brassard, Bobby Ryan, Mark Stone, Gabriel Dumont, Chris Wideman ja Clarke MacArthur. Predatorsilla sivussa on Forsberg pelikiellon vuoksi ja hän palaa vasta kymmenes päivä mukaan otteluihin.

Predators pelasi eilen, mutta siltikin heillä on selvä etulyöntiasema terveemmän rosterin muodossa ja maalivahtipeli menee myös heidän edukseen. Hyökkäyskin on vahvempi, kun vain joukkue alkaa käyttämään paikkana hyväksi.

Jos tämä ei riitä, lue originaalipaikasta lisää