Futis-arpa on varainhankintaväline joukkueille

Uudistuneen Futis-arvan myynti alkanut.

Futis-arpa on jalkapalloseurojen ja -joukkueiden varainhankintaväline. Myyntipalkkio on 3 euroa arpaa kohden. Arpoja voi myydä mm. ottelutapahtumissa, turnauksissa ja ostoskeskuksissa aina 14.9.2018 asti.

Arpajaisissa on päävoittoina 10 Volkswagen-henkilöautoa ja 10 unelmalomaa. Muita voittoja on yli 91 000 kpl. Uudistunut Futis-arpa on syntynyt Suomen Palloliiton ja Suvilyhty-arvan yhteistyön tuloksena. Kesäinen Suvilyhty-arpa kuuluu Lumilyhdyn kanssa samaan tuoteperheeseen.

Futis-arpojen toimittaja arpoo arpatilauksen 16.4.2018 mennessä tehneiden kesken 5 x 500 euroa.

Uusi kesäinen Suvilyhty-arpa tulee myyntiin keväällä! Suvilyhty-arpa kuuluu Lumilyhdyn kanssa samaan tuoteperheeseen. Suvilyhty-arpaa voi tilata myös jalkapalloaiheisena.

Suvilyhdyn Futis-arpa on jalkapalloseurojen ja -joukkueiden virallinen varainhankintaväline. Futis-Suvilyhtyä saavat myydä ainoastaan  Suomen Palloliiton jäsenseurat ja -joukkueet. Tämä jalkapallon erikoisarpa on suunniteltu yhteistyössä Suomen Palloliitto ry:n kanssa ja arpa toimii Futis-arvan seuraajana.

 

Suvilyhdyn Futis-arpa on tehokas ja täysin veroton varainhankintaväline. Arvassa ovat mukana kaikki Lumilyhdyn tunnetut tavaramerkit: tehokkuus, helppous ja verottomuus. Kuuden euron hintaisesta arvasta myyjän palkkio-osuus on jopa 3 euroa! Päävoittoina olevat 10 henkilöautoa ja 10 unelmalomaa tekevät arvasta houkuttelevan ja takuuvarman myyntihitin. Muita upeita voittoja on  yli 91 000 kpl.

 

Ennakkotilaajien kesken arvomme 5 x 500 euron Toimintarahoja. Toimintaraha-arvontaan pääsevät mukaan arpatilaajat, jotka ovat jättäneet tilauksensa viimeistään 16.4.2018. Kannattaa siis toimia nopeasti!

Huom. Tilausehdot, myyntipalkkiot ja voittoluettelo ovat Futis-Suvilyhty-arvassa yhtenevät Suvilyhty-arvan kanssa.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/futis-arpa-varainhankintavaline-joukkueille