Burton Albion-Nottingham Forest

Tällä viikolla Vakio-lapulla onkin sekoitus FA-cupia, mestaruussarjaa ja ykkössarjaa eli hieman kinkkisempi lauantai tulossa. Näistä valittavista olevista kohteista päädyimme Burton Albionin ja Nottinghamin väliseen kamppailuun ja vanhaan tyyliin haemme siis vierasvoittoa.
Burtonin suurin ongelma on peräpää – viimeisissä viidessä ottelussa joukkue on päästänyt 15 maalia omaan verkkoon. Vaikka edellisessä ottelussaan Ipswich jäi nollille, ei Burtonilla ole liikoja odotettavissaloppukaudesta.
Nottingham ei ole oikeastaan sen parempi – vain kolme tehtyä maalia viidessä ottelussa.
Aitor Karankan valmentama Nottingham Forest tarpoo sekin syvällä – joukkue on viime aikoina muuttunut todella paljon ja uudet hankinnat hakevat vielä keskenään pelituntumaa. Logiikka sanoisi, että Forest parantaa peliään vielä, mutta paljon on kiinni myös Karankan kyvyistä saada uudet pelaajat toimimaan joukkueena.
Kotijoukkueen manageri Nigel Clough yrittää yhä pitää positiivista ajatusmallia kertoen olevansa joukkueen ilmeeseen tyytyväinen, joukkue ei näytä siltä että olisi sarjan viimeinen ja peleissä on otetta, mutta ei tulosta.

Burton Albion 0
Nottingham Forest 2