Burnley-Southampton

Lauantaina Vakiossa palataan vähitellen arkeen FA-cupin otteluiden jälkeen ja oma vierasvoittovalintamme kohdistuu otteluun Burnley-Southampton.
Burneyn vire on hieman taantunut ja joukkue tuntuu tyytyvän tilanteeseen keskikastin yläosassa. Vierailija Southampton taasen taistelee putoamista vastaan ja on viime otteluissaan ollut varsin toimelias ja tehnyt 8 maalia kuuteen otteluun ja ottaen voittoja tasapelejä sitä rataa, että sarjapaikka alkaa olla kohta turvassa. Vastassa ei ole ollut Liverpoolia lukuunottamatta kärkijoukkueita, joten turpaan voi tästäkin vielä tulla. Vieraiden valmentaja Mauricio Pellegrino ei ole onnistunut vielä vakuuttamaan Southamptonin faneja johtajan taidoistaan, vaikka pelivire osoittaa oikeaan suuntaan.
Kotijoukkue sen sijaan on valmentaja Sean Dychen alaisuudessa pelannut vakuuttavaa puolustustua hyökkäyksen kustannuksella, maalit 21-24 yhteensä 27 ottelussa kertoo karua kieltään ja vaikka Southampton on pelannut positiivisella otteella, voi kotijoukkue palata tässä voittojen tielle. Mutta me lähdemme hakemaan vierasvoittoa tiukalla tuloksella ja samalla kotijoukkueen voitoton saldo jatkaa kasvamistaan. Vieraiden Nathan Redmond toi viime ottelussan positiivisen vireen mukanaan. Southamptonin maaliskuun ottelut ovat sille mieluisia ja joukkueelta voi odottaa nousun jatkoa, kävi tässä sitten miten kävikään.

Burnley 0
Southampton 1