Torstaille OG ja perjantaille HAVU

Sitten Team ENCEn huippuaikojan, Aleksi Virolainen on löytänyt uuden nousun eurooppalaisesta team OG:sta.

Vaikka odotimme paljon OG:ta eilen, oli entinen maailman ykkönen tanskalainen Astralis liikaa OG:n tiimille, ja Astralis otti vakuuttavan 2-0 voiton ja vei näin ollen OG:n mahdollisuudet TOP3 sijoitukseen.

OG:lla tänään ESL Pro Liigan tämän turnauksen viimeinen ottelu FaZea vastaan, jolla on mennyt jopa OG:ta huonommin nämä pelit ja se on vielä ilman voittoa tässä jumbofinaalissa. Pitää kuitenkin muistaa, että nämä joukkueet ovat CS:GO maailman parhaat.

Kansainväliset vedonlyöntitoimistot asettavat yhä FaZen suosikiksi keskimäärin lukemin 1,45 – 2,70. Veikkaus antaa suorille voitoille 1,38 ja 2,85

FaZe ja OG ovat pelanneet vain yhden kamppailun, 3.4. ja se kesti tasan kaksi karttaa, mitkä FaZe vei selvästi 16-7, karttojen ollessa FaZen valinta Nuke ja OG:n Dust2. Tuon pelin jälkeen ja nimenomaan viime peleissään FaZe on hävinnyt 1-2 kartoin niin fnaticille kuin NaVille ja mousesportsilla ja 0-2 Astralikselle. Eikä OG ole paljon paremmin pelannut, mutta voitto fnaticista 2-1 ja hyvin lähellä ollut voitto NaVista yhä painaa valinnassamme.

Vinkki valinta: voitto OG

Muita tämän päivän otteluita

Telia eSports sarjoissa tarjolla:

KOVA-Kynyniekat 1,38 – 2,80
CrazyCoco-Veto 3,05 – 1,32

Tarjolla olisi myös Ruotsin, Saksan ja Italian liigapelejä.

Perjantaina HAVU jatkaa Flashpoint taivaltaan

Perjantaina Veikkauksella HAVU-Chaos Flashpoint playoffs peli, missä Veikkaus antaa HAVUlle 1,35 ja Charokselle 3,00. Ainoa pelaamisen arvoinen kerroin löytyy HAVUN 2-0 voitosta kertoimella 2,05- jos HAVU voittaisi 2-0, jatkaisi se Flashpointissa ilman karttatappiota! Samanlaisia kertoimia on tarjolla kansainvälisestikin ja voitolla HAVU jatkaisi nousuaan kohti Suomen parasta CS:GO joukkuepaikkaa, jota vielä tällä hetkellä pitää käsissään ENCE, vaikka ENCE onkin pudonnut paljon parhaasta sijoituksestaan.

HAVU ja Chaos ovat pelanneet yhden kerran vastakkain reilu kuukausi sitten Flashpoint karsinnoissa, mikä vain kertoo HAVUn uudesta tilanteesta ja siitä, että joukkue pelaa todellakin nyt ensimmäistä kertaa tällä tasolla. Joukkueiden ainoa kohtaaminen pelattiin yhden kartan pelinä ja karttana oli Overpassa, jonka HAVU voitti jatkoajalla 28-26.

HAVU on nyt voittanut kolme edellistä otteluaan puhtaasti 2-0 eli Cloud9, Envy ja Copenhagen Flames, sitten 0-2 tappionsa MAD Lionsille. Chaoksella on tappiot 1-2 FunPlus Phoenixille sekä TeamOnelle ja MIBR:lle ja 0-2 tappio MAD Lionssille. Ainos voitto viimeisestä 5 pelistä on 2-0 voitto Gen G. tiimistä.

Vinkki: HAVU on iskussa ja tällä tasolla voi tietenkin tapahtua mitä vain, mutta usko on kova ja HAVU ottaa 2-0 voiton.