CS:GO kohteita

Jos eilinen päivä oli synkkä suomalaisille kansainvälisissä mittelöissä kun HAVUn tie päättyi Flashpointissa juuri ennen grand final ottelua suoraan tappioon MAD Lionsille, tuotti turnaus kuitenkin joukkueelle 100 000 dollarin palkintopotin ja rutkasti kokemusta, mikä tulee olemaan jatkossa tarpeen. HAVU alkaa olla sillä tasolla, että se vähitellen uhkaa jo ENCEn asemaa Suomen ykkös CS:GO joukkueena.

Avez vs OG

Muutenkin viikonlopun aikana on suomalaisia ollut tulessa niin OG:n kuin GODSENT tiimien merkeissä. OG voitti perjantaina mutta lauantaina Spirit näytti taas kaapin paikan, nyt sunnuntaina OG:lla vastassa taas etukäteen ajatellen helpompi vastus kun vastaan asettuu maailmanlistan 67., puolalainen Avez. Avez voitti LDLC:n mutta hävisi tässä DreamHack Masters Sping 2020 karsinnoissa GODSENT tiimille 1-2. Kuukausi sitten turpiin tuli mm. BIG ja ORGLESS tiimeistä mutta helmikuussa kaatui mm. HAVU 2-0 Flashpointin karsinnoissa. Kovempia joukkueita vastaan Avez ei vielä ole pääosin pärjännyt, joten OG:n pitäisi pystyä 2-0 voitto ottamaan nuoresta vastustajastaan. Kansainvälisesti AVEX kertoimet vaihtelevat 3,60 ja 5 välillä ja OG:lle tarjotaan parhaimmillaan 1,29 kerrointa voitosta ja HLTV:n seuraajista 56,5% on OG:n kannalla.

Oma valintamme siis OG voitto 2-0

Spirit-GODSENT

Iltaottelussa sunnuntaina on tarjolla pääsy DreamHack Masters 2020 Euroopan turnaukseen ja kohtaamisessa vedonlyöntisuosikkina on venäläinen Spirit, joka juuri eilen kaatoi OG:n. Spirit saa keskimäärin 1,70 kerrointa ja GODSENT siinä 2,0 kerrointa. Joukkueet ovat kohdanneet useamman kerran ja pelanneet 14 karttaa ja voitot ovat TASAN! Kylläkin tänä vuonna tiimit ovat kohdanneet kerran tammikuussa ja Spirit voitti 3-0 ja maaliskuussa kerran ESL Prossa, jonka voiti GODSENT 2-0. GODSENT tuntuu olevan paremmassa iskussa allaan voitot forZe, AVEZ ja ENCE. Spirit voitti OG 2-0 joten saako venäläiset siitä vauhtia illan otteluun?

Oma valintamme on kuitenkin GODSENT 2-1 karttavoittoon.

VETO- SJ

Ihka suomalaista CS:GO liigaa eli FEL CS-liigan ottelussa vastakkain VETO ja SJ. Veikkauksen suosikkina ottelusssa SJ, jolla Veikkaus antaa vain 1,25 ja Veto saa 3,50 kertoimen.

Samaiset joukkueet pelaavat myös Telian Esports series liigaa ja siellä SJ on sijalla kolme neljällä voitolla ja kahdella tappiolla ja Veto eSports heti neljäntenä samoilla pisteillä. SJ on voittanut Telian sarjassa Kynynikeat, Crazy Cocon mutta hävinneet Kovalle ja Hreadille. Vetokin hävisi Hreds ottelunsa sekä tappio tuli myös Kynyniekoille. 16.4. pelattu SJ Gaming-Veto pelattiin Infernossa ja sen voitti SJ 16-12

SJ Gaming lähtee suosikkina, mutta aivan liian pieni kerroin pelattavaksi. Pienen panoksen voisi ennemmin laittaa VETO tiimille.