Voittaako Suomi Kanadan lauantaina?

Jos katselit Suomi-Tanska peliä, näit kotijoukkueen joka oikeasti halusi voittoa ja teki kaikkensa sen eteen. Toisaalta näit laiskasti pelanneen Suomen, joka oli tyytyväinen ensimmäisiin kolmeen peliinsä, joista oli tullut hienot voitot. Suomen avauspeli oli luokatonta, keskialueen syötöt sinnepäin ja muutenkaan asenne ei aivan ollut kohdallaan.

– Ei ollut mielestäni huono peli meiltä. Ehkä sellainen viimeinen puristus jäi uupumaan. Vastustaja halusi voittoa pikkuisen enemmän kuin me, kamppaili ja puolusti maalinsa edustaa sitoutuneesti, Marjamäki kiteytti pelin jälkeen.

https://yle.fi/urheilu/3-10198960

Tanska pelasi hyvin, eikä Suomi halunnut yhtäpaljon voittoa. Mutta miten käy lauantaina? Kanada esimerkiksi voitti Tanskan 7-1, Etelä-Korean näytöstyyliin 10-0 mutta hävisi avauksessaan voittolaukausten jälkeen USA:lle yllätyksellisesti. Kanadalla peli tänään Norjaa vastaan.

– Tekee hyvää huilata pari päivää. On hyväksi mielelle ja fyysisesti saada vetää happea, Mikko Rantanen sanoi Tanska-pelin jälkeen.

Mikael Granlund oli samoilla linjoilla.

– Kyllä tässä on pelattu huolella. Huilataan pari päivää ja sitten kohti viimeistä puristusta. Turnaus on vasta alussa, Leijonien kapteeni muistutti.

https://www.mtv.fi/sport/mmjaakiekko/artikkeli/huolestuiko-leijonat-tappiosta-varakapteeni-mikko-rantaselta-aiheellinen-huomio/6901646#gs.waix_H0