Voittaako Chicago Bulls New York Knicksin tänään?

Kaksi melkeinpä heikointa NBA alkukauden joukkuetta eli Chicago Bulls ja New York Knicks kohtaavaan tänään NBA:ssa. Lauri Markkasen Chicagon piti olla tällä kaudelle Playoff-joukkue, mutta tällä menolla niin ei tule käymään. Takana kolme voittoja ja seitsemän tappiota ja todella monessa tappiopelissä nimenomaan viimeinen, neljäs neljännes on ollut Bullsin tappioksi. Mikä mättää?

Joistain lähteistä on saanut lukea että Lauri Markkasella olisi lonkka- tai selkävaivoja, jotka vaivaavat pelaajaa ja siksi Lauri olisi jättänyt maanantain treenit väliin. Myös Otto Porter jr on ongelmia jalkavaivojensa kanssa, joten vaikka tänään Knicks pitäisi voittaa, pitää ykkösviisikon olla tikissä, tai Bullsille tulee jälleen yksi tappio lisää.

Wendell Carter jr eli Laurin joukkuetoveri on yrittänyt kertoa Laurille, että tämän tulisi heittää enemmän, onko kyse itseluottamuksesta vai mistä, mutta Lauri ei ole sitten avausottelun pystynyt pelaamaan sillä tutulla tasolla ja varsinkin heittopeli mättää ja pahasti.

Toivotaan että Chicagon ykkösviisikko on pelikuntoinen ja kolmekin neljännestä hyvää peliä riittäisi ja Knicks kaatuisi tällä kertaa.