Veikkaus nosti Pitkävedon palautusprosentteja suosikkisarjoissa

Veikkaus on nostanut Pitkävedon palautusprosentteja suosituimmissa kohdesarjoissa 1X2-kohteissa. Palautusta on nostettu 1-3 prosenttiyksikköä. Esimerkiksi Liigan, NHL:n ja KHL:n palautusprosenttia nostettiin kaksi prosenttiyksikköä 92:sta 94:ään ja Valioliigan ja Mestaruussarjan sekä muiden isoimpien eurosarjojen 1,5 prosenttiyksikköä.

Palautusprosentin nostaminen on asiakkaiden toivelistan ykkönen. Nyt palautus nousee merkittävimmissä kohdesarjoissa 92-95 prosenttiin.

– Kerrointasoista tulee säännöllisesti palautetta ja Pitkävedon kertoimia onkin nostettu aika ajoin. Nyt tehdään kerralla hieman kattavampi ja merkittävämpi korotus, kertoo kiinteäkertoimisen vedonlyönnin liiketoimintapäällikkö Juha-Matti Mäkilä Veikkauksesta.

Mäkilä tähdentää, että kerrointasojen lisäksi peliehdoista puhuttaessa kannattaa muistaa kertoimien olevan vain yksi mittari. Oleellista on myös se, millaista riskienhallintaa pelintarjoaja harjoittaa ja esimerkiksi se, kuinka yhtiö on valmis olemaan julkaisemiensa kertoimien takana, ja ottaako yhtiö vastaan peliä myös isommilta panostajilta.

– Suurin osa peliyhtiöistä perustaa toimintansa siihen, että käytännössä kaikki peli mitä he ottavat vastaan tulee sellaisilta asiakkailta, joiden peliyhtiö tietää lähes varmuudella jäävän häviölle. Veikkaus sen sijaan haluaa tarjota yhtäläiset peliehdot kaikille asiakkailleen.

Kerrointasojen nosto tarkoittaa myös sitä, että Pitkävedossa on tarjolla entistä enemmän markkinatoppeja eli maailman vedonlyöntimarkkinoiden korkeimpia kertoimia.

– Jatkossakin pyrimme siihen, että kertoimet pitävät ja ovat tarjolla kaikille suomalaisille asiakkaille, lupaa Mäkilä.

Suomi-spesiaalit Huuhkajille ja MM-kiekkoon

Palautusta kasvatetaan kohdesarojen lisäksi myös jääkiekon MM-kisoissa, joissa Suomen otteluiden 1X2-palautus on 95 prosenttia. Sama korotettu ”Suomi-spesiaali” nähdään Huuhkajien karsintaotteluissa, jotka käynnistyvät lauantaina Italiaa vastaan vierasottelulla Udinessa.

Esimerkiksi jääkiekon Liigassa palautus nousee 92:sta noin 94 prosenttiin ja näin se näkyy kertoimissa:

Vanhat kertoimet (palautus 92 %)
Pelicans     Tasapeli    HIFK
1,84    4,103,35
Uudet kertoimet (palautus noin 94 %)
1,87  4,20 3,45

Uudet palautusprosentit

Jalkapallon 1X2 -kohteet

Valioliiga       +1,5 %-yks. ⇒ 93%
Mestaruussarja+1,5 %-yks. ⇒ 93%
La Liga   +1,5 %-yks. ⇒ 93%
Serie A        +1,5 %-yks. ⇒ 93%
Ligue 1   +1,5 %-yks. ⇒ 93%
Bundesliiga   +1,5 %-yks. ⇒ 93%
Veikkausliiga+1 %-yks. ⇒ 92%
Allsvenskan  +3 %-yks. ⇒ 93%
Mestarien Liiga   +2 %-yks. ⇒ 95%

Jääkiekon 1X2 -kohteeet

Liiga    +2 %-yks. ⇒ 94%
NHL+2 %-yks. ⇒ 93%
KHL+2 %-yks. ⇒ 92%