Valioliiga alkoi aika odotetunlaisesti

Suuria yllätyksiä ei liiga-avauksessa tullut, mutta maaleja nähtiin ja paljon. Jatkuuko kauden maalikarkelot myös lauantain vakiokierroksella, se jää nähtäväksi. Me olemme nostaneet pari ottelua erikoiskohteluun:

Manchester City – Tottenham 1-1

Onko Mauricio Pochettinon Tottenhamista ottamaan piste vierailijana Manchester Citystä? Vierasvoittoon asti emme usko, mutta vireessä oleva Harry Kane saattaa hyvinkin olla se pelaaja, joka hiljentää Cityn kotikatsomon. Ja tekihän ennätyssiirrolla Tottenhamiin tullut Tanguy Ndombele myös maalin Aston Villan verkkoon, joten miksei, miksei?

Everton-Watford 0-1

Evertonin maalivahti ja Englannin maalivahti Jordan Pickford pelasti pisteen kotijoukkueelle Crystal Palacea vastaan ja vaikka Marco Silvan valmentama Everton dominoi, ei se saanut maalin maalia tehtyä avausottelussaan. Onko Gylfi Sigurdssonista Evertonille maalintekijäksi?
Watfordin kauden avaus oli pannukakku kun Brighton teki kolme Watfordin verkkoon näiden kotiottelussa oli kenties avauskierroksen suurin sensaatio. Ei Watford niin huono ollut kuin mitä numerot kertovat – joko toisessa ottelussa Gerard Deulofeu ja Troy Deeney pääsevät vaihtiin ja onnistuvat?