Unibetista Paris Saint-Germainin virallinen vedonlyöntikumppani valtiollisen PMU:n tilalle

Peliyhtiö Unibet ja ranskalainen jalkapallon suurseura Paris Saint-Germain ovat tehneet kahden vuoden yhteistyösopimuksen. Kumppanuuden myötä Unibet näkyy jatkossa laajasti PSG:n Parc des Princes -kotistadionilla ja pääsee tarjoamaan asiakkailleen ainutlaatuisia kokemuksia ja sisältöjä. Joukkueen edellinen vedonlyöntikumppani oli valtiollinen PMU (Pari mutuel urbain). 

Strateginen kumppanuus yhdistää Paris Saint-Germainin rikkaan jalkapalloperinteen ja online-vedonlyöntialan pioneerin Unibetin digitaalisen osaamisen. Unibetin asiakkaille yhteistyö tarkoittaa lisää urheilukokemuksia ja -sisältöjä, joita ei muualta saa.

– On upeaa päästä Paris Saint-Germainin kaltaisen suurseuran viralliseksi vedonlyöntikumppaniksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme sisältöä urheilumaailman kulisseista ja viedä heidät mahdollisimman lähelle itse peliä. PSG tarjoaa siihen hienoja mahdollisuuksia suoraan eurofutiksen huipulta. Tämä on tietysti merkittävä yhteistyösopimus myös Unibetin aseman kannalta koko Euroopan pelimarkkinassa, Kindred Groupin Suomen GM Antti Tikka sanoo.

Paris Saint-Germainin sponsoroinnista vastaava johtaja Marc Armstrong toivottaa Unibetin tervetulleeksi tiimiin.

– On hienoa saada Unibetin kaltainen yhtiö Paris Saint-Germainin perheeseen. Suhtaudumme molemmat intohimoisesti jalkapalloon ja haluamme saada brändimme näkymään maailman kilpailluimmilla paikoilla. Yhteistyön avulla Unibet saa merkittävää näkyvyyttä sekä stadionillamme että Paris Saint-Germainin digitaalisissa verkostoissa, Armstrong kommentoi.