Unibet näyttää HJK:n Mestarien liiga -avauksen suorana

Helsingin Jalkapalloklubi aloittaa taipaleensa Mestarien liigassa tiistaina Färsaarilla. Peliyhtiö Unibet näyttää Vikinguria vastaan pelattavan ottelun yksinoikeudella verkkosivuillaan suomeksi selostettuna. 

HJK on pitänyt Veikkausliigassa yllä vakuuttavaa pistetahtia, ja tällä hetkellä Klubi on vahvasti matkalla kohti mestaruutensa uusimista. Viime syksyinen paluu mestaruuskantaan tietää myös sitä, että HJK palaa tänä kesänä Mestarien liigaan kolmen vuoden tauon jälkeen. Sen vastustaja tähtipalloliigan ensimmäisellä karsintakierroksella on färsaarelainen Vikingur.

Vikingur on voittanut kaksi edellistä Färsaarten mestaruutta. Leirvikistä kotoisin oleva seura jyllää pitkälti kotimaisin voimin muutamalla ulkomaalaisvahvistuksella höystettynä.

Vikingur on tällä hetkellä maansa pääsarjassa kolmantena. Kiivaimmin mestaruudessa kiinni oleva HB on tosin karannut sarjakärjessä jo 11 pisteen päähän, kun liigaa on pelattu 15 kierrosta.

Sarjansa kestomenestyjiin lukeutuva Vikingur on ollut vakiokävijä eurokentillä viime vuosina. HJK lähtee joukkueiden keskinäiseen ottelupariin suosikkina, mutta varoituksen sana on paikallaan; kauden 2013–14 Eurooppa-liigassa Vikingur yllätti pudottamalla Turun FC Interin yhteismaalein 2–1, ja vuotta myöhemmin se kylvetti norjalaista Tromsöä samoin lukemin.

Sittemmin Vikingurin eurokiertueet ovat tosin tavanneet päättyä lyhyeen. Viime kaudella Vikingur voitti Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella kosovolaisen Trepca’89:n, mutta seuraavassa vaiheessa islantilainen FH osoittautui liian vahvaksi.

Peliyhtiö Unibet näyttää Vikingurin ja HJK:n ensimmäisen osaottelun verkkosivuillaan suorana lähetyksenä ja Juhavaltteri Salmisen selostamana. Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Vedonlyöntipakkoa ei kuitenkaan ole.

Unibet näyttää ottelun yksinoikeudella Suomessa. Ottelu alkaa tiistaina 10.7. kello 21 Suomen aikaa.

Vikingur-HJK
Unibet TV
Tiistai 10.7. klo 21.00